farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Oyunda amma cahil dolu :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DAYI35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

İnternetin önünde araştır dediğim halde aynı şeyleri söyleyip gerçekleri görmezden gelip cahilce konuşurlarsa bende buraya ifşa ederim görsünler ne tür insanlar var oyunda diye o yüzden bu konuyu açtım ayriyetten konuyla alakalı bir çok kanıt attım wikipediadan tut her siteden peki senin zoruna giden ne?

Benim zoruma giden birşey yok yanılmıyorsam oyundaki nickin DAYI35'di? O zaman bende sana bilmediğin bir olay anlatcam ssonteklifden kristal çekmeyi bilmiyordun yardımcı olmuştum? Onu geçtim seninde önünde internet vardı neden araştırmadın? Aynı kefeye çıkıyor anladın mı? Yani demek istediğim bilmemek değil öğrenmemek ayıp ama başka sorunun varsa bunu bahane ediyorsan o senin bileceğin iş. İyi forumlar :)

Son düzenleme:
1.cisi seni tanımıyorum 2.cisi o dediğin yerden kristal çekmedim daha doğrusu hiç çekmedim hep emeklerimle yaptım 6 yıldır bu serverdeyim varsa kanıtın at boş yapma bence :) tabi şahısın biri arkadaşın olunca korumanı anlıyorum ama görünüyor ki senin de ondan pek bi farkın yok konuyu daha fazla kirletme

Benim zoruma giden birşey yok yanılmıyorsam oyundaki nickin DAYI35'di? O zaman bende sana bilmediğin bir olay anlatcam sanalpazardan kristal çekmeyi bilmiyordun yardımcı olmuştum? Onu geçtim seninde önünde internet vardı neden araştırmadın? Aynı kefeye çıkıyor anladın mı? Yani demek istediğim bilmemek değil öğrenmemek ayıp ama başka sorunun varsa bunu bahane ediyorsan o senin bileceğin iş. İyi forumlar :)

1.cisi seni tanımıyorum 2.cisi o dediğin yerden kristal çekmedim daha doğrusu hiç çekmedim hep emeklerimle yaptım 6 yıldır bu serverdeyim varsa kanıtın at boş yapma bence :) tabi şahısın biri arkadaşın olunca korumanı anlıyorum ama görünüyor ki senin de ondan pek bi farkın yok konuyu daha fazla kirletme

Sen Burağın (Esquia) arkadaşı değil misin?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri