darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Oyunda amma cahil dolu :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DAYI35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Nln6ZP.jpg
X9M76R.jpg
yN68qy.jpg
Biraz araştırmanı tavsiye ederim :)

Oku sonuna kadar resim vb kanıtlar da mevcut hala iddialaşma istersen :)

Oku sonuna kadar resim vb kanıtlar da mevcut hala iddialaşma istersen :)
Evet sen çok haklısın. Diyanet bile 31 aralık - 1 ocak için programlar düzenlerken herşeyin yalan oldugunu bile bile Mekkenin ferhi ile ilgili program yaparken yalandan olan haberler için yapıyorlar. Daha dün ankarada gerçekleşen bir programda çok yakın arkadasım görevliydi. Buda bu açmış oldugun karalama cabalarına son mesajımdır. Müslüman en doğru haberi bulabilmek için 1 2 3 kaynağa dayanarak yapmamalı. En doğru bilgiye ulaşabilmek için sürekli araştırıp sürekli sorması gerekir. Sen burda sadece bizleri karalamaya çalışırken beceriksizliğini konusturursun. Senin dediğin gibi olsa herşey 1 ocak müslümanlar için hiç bir şey ifade etmeyen bir gündür. Sadece ve sadece yılbaşı mı ?

Mekken fethinin 20 Ramazan 8 (11 Ocak 630) tarihinde gerçekleştiğini gözlerinizle görmeniz için Hicrî takvimi milâdî takvime çeviren on-line takvim çevirme kılavuzunu ( ) kullanabilirsiniz. "'Bildiğiniz halde doğruyu yalanla karıştırıp gerçeği gizlemeyin". (Bakara 42).

Daha fazla konuyu kirletme her şey ortada bi ton link attım sana aç oku hala tartışmaya giriyosun pes valla kafa güzel gerçekten

Evet sen çok haklısın. Diyanet bile 31 aralık - 1 ocak için programlar düzenlerken herşeyin yalan oldugunu bile bile Mekkenin ferhi ile ilgili program yaparken yalandan olan haberler için yapıyorlar. Daha dün ankarada gerçekleşen bir programda çok yakın arkadasım görevliydi. Buda bu açmış oldugun karalama cabalarına son mesajımdır. Müslüman en doğru haberi bulabilmek için 1 2 3 kaynağa dayanarak yapmamalı. En doğru bilgiye ulaşabilmek için sürekli araştırıp sürekli sorması gerekir. Sen burda sadece bizleri karalamaya çalışırken beceriksizliğini konusturursun. Senin dediğin gibi olsa herşey 1 ocak müslümanlar için hiç bir şey ifade etmeyen bir gündür. Sadece ve sadece yılbaşı mı ?

Son düzenleme:
Dinime dahleden bari müslüman olsa? Bilmemek değil öğrenmemek ayıp ama senin burda açtığın konu bunu bilmeyen insanlardan daha ayıp. Kimse dört dörtlük insan değildir, sende dahil ayrıca vikipedi dediğiniz olay kullanıcılar tarafından değiştirilibilir durumda olan bir website. O yüzden %100 doğruluk olayı yoktur. (Bu olay için demiyorum.)

İnternetin önünde araştır dediğim halde aynı şeyleri söyleyip gerçekleri görmezden gelip cahilce konuşurlarsa bende buraya ifşa ederim görsünler ne tür insanlar var oyunda diye o yüzden bu konuyu açtım ayriyetten konuyla alakalı bir çok kanıt attım wikipediadan tut her siteden peki senin zoruna giden ne?
Dinime dahleden bari müslüman olsa? Bilmemek değil öğrenmemek ayıp ama senin burda açtığın konu bunu bilmeyen insanlardan daha ayıp. Kimse dört dörtlük insan değildir, sende dahil ayrıca vikipedi dediğiniz olay kullanıcılar tarafından değiştirilibilir durumda olan bir website. O yüzden %100 doğruluk olayı yoktur. (Bu olay için demiyorum.)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri