kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Buyuksunucum Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan klknl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Iyı forumlar degerlı arkadaşlar ve yonetıcıler. sıze tarıh oalrak detaylı bıcımde herseyı anlatacagım ve olayları sızın vıcdanınıza gore yorumlamanızı ıstıyorum
15/12/2016
Uzun ugraslar sonunca bazı forumdakı arkadasların olumlu yorumlarına guvenerek buyuksunucum.com sıtesıne gırdım.Hosuma gıden sıteye gırdıgım ılk andan destek ekıbınden mert adlı kısının bana yazması oldu.Ilgılerı Hosuma gıttı.ıste aradıgım yer burası dıyerek konusmaya gectık. Ben kendılerıne aylık sunucu kıralamak ıstedıgım soyledım saolsun destektekı arkadasda yıllık kampanyalardan bahs ettı. Bende yurt dısında ogrencı oldugumdan kendısıne odemede yardımcı olunursa yıllık almak ıstedıgımı soyledım. bana bı odeme tablosu cıkarttı arkadas. ve o gece dusunecegımı haber verecegımı soyledım.
16/12/2016
gun boyunca sevınerek aradıgım yerı bulddugumu dusundum ve aksam 4 gıbı sıteye gırdım.Herzaman oldugu gıbı mert bey destekte açık.. 100 tl olan ılk taksıtımı yollamak ıstedıgımı soyledım. Oda suan hemen yollayın o zaman ben sıparısınızi geceyim dedi.bende aceleyle yolladım.(Dekontu Degerlı forum yonetıcilerıne ozelden yollıyabılırım.) yolladım ve yazdım. Ancak 2 saat cevap gelmedı. daha sonra destektekı arkdas geldı cevap verdı dedıkı kayıt olup odeme bıldırımı atın. Bende tamam dedım ve attım.. ancak aradan saatler gectı haber yok. Destektekı arkadasa yazdım ve cevabı soyle oldu 5 dklık ıs degıl bekleyın. halbukı ben 3 saat bekledım.ve ondan sonra bana bır cavap gedı ne borcu efendım dıye.Ben onlara bıldırımde 100 tl yatırdım 200 tl borcum kaldı dıye atmıstım. ve bu konusmadan sonra hersey koptu...once bakımdayız dedıler. hasan beye whataptan yazdım saldırı aldık bakımdayız dedı. daha sonra bekledım sehıdımız var dedı. bassaglıgı dıledım sehıtlerımız bızım sehıtlerımız(Allah hepımıze sehıt olmayı nasp etsın) daha sonra bekledım bekledım ve bıldırım geldı 3 gun calısmıcaz dıye.. hala beklıyorum ne cavp veren var ne bırsey.. Ben bu ısten sıkıldım artık...Ucretımın gerı yatırılmasını ıstıyorum.... kımse acıklayıcı cevap dahı vermıyor.. Asagıdakı vıdeodan herseyı gorebılırsınız.Telefonlarına bakmıyorlar.skype bakmıyorlar.
https://www.youtube.com/watch?v=Oy6sYeD1f3k
https://www.youtube.com/watch?v=5ZRI_q7ldig
VIDEOLARI KESINLIKLE IZLEYIN..ZAMAN HARCAYIP OKUDUGNUZ ICIN TESEKKURLERIMI VE SAYGILARIMI SUNARIM..IYI FORUMLAR
TESEKKURLER TURKMMO AILESI BIZI YANLIZ BIRAKMADIGINIZ ICIN...

Merhaba,

Duyurumuzu geçtik biz bu ay ödeme yapılanlar ay sonunda iade edilecek şehidimiz var diye, adamlar tabi alakaları olmadığı için duyurulardan normaldir bu tür cahillikler,

Ay sonunda iadesi yapılacaktır hesap bilgilerini atmış zaten.

Duyuru nerden yaptınız? bızmı cahılız?Siteye girin bir bakın nerede duyuru var? 3 gun calısmıcaz dedınız? Kac gundur çalısmıorsuz??? konu acmıyacaktım yapmıycaktım ama bır ınsan yerıne koyup bılgı bıle vermedınız... ekmek yıyorsunuz sız bu ısten..Herkezın problemı var...hesap numaramı gonderdıgımı goruyorsunuz bu zaman kadar kı bır mesajıma dahı cevap vermıyorsunuz?? bukadarmı degersız sızın ıcın ekmek?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri