emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

BuyukSunucum ŞİKAYET

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Esercan_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

İyi günler fazla uzatmak istemiyorum direk şikayetimi sunucam kendileri ile anlaştık kendilerine verdikleri hesap numarası üzerinden
100 TL yolladım ve daha sonra ticket atmamı söylediler ve yaptım ticket atıktan sonra aradan saatler geçmesine zağmen bi cevap gelmedi kendilerini aradığım zaman hep meşkule atıyorlar kendi sayfalarında müşteri hizmetleri menüsünde farklı isimlerle yazdığımda cevap veriyolardı zaten paylaşacağım videoda her şey ortada ben ücretimin iadesini istiyorum.İyi günler diliyorum iyi çalışmalar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba,

Telefonda dile getirdik arkadaşa 100 defa çalışmıyoruz şuan şehidimiz var diye arkadaş 100 tl diye tutturmuş zaten iadesi yapılacak bildirim atsın hesap bilgilerini ay sonunda muhasebeden iadesi yapılacaktır şuan malesef çalışmıyoruz, genel müdürümüzün erkek kardeşi şehit oldu istanbul patlamasında.

Merhaba,

Telefonda dile getirdik arkadaşa 100 defa çalışmıyoruz şuan şehidimiz var diye arkadaş 100 tl diye tutturmuş zaten iadesi yapılacak bildirim atsın hesap bilgilerini ay sonunda muhasebeden iadesi yapılacaktır şuan malesef çalışmıyoruz, genel müdürümüzün erkek kardeşi şehit oldu istanbul patlamasında.
@Esercan_; Firmanız iade yapacağını söylüyor.

Firmanıza hesap bilgilerinizi iletin iadenizi verdikleri süre içerisinde yapsınlar. Hesap bilgilerini verdikten sonra konu altına yazınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri