kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Dönüşümün şerefine kendi serverimden 1 quest

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nike24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

sıkıntı çıkarır bu sistem kullanmalarını önermem düşünen kişilerin.

with pc.is_gm() kaldırmaları yeterliydi :D

Baktım forumda göremedim ve gm yada gmlerin işleri olup giremeyebiliyolar.Ve aşırı laglarda oyun yada chleri kapatıyor.Neden userler kendi laglarını kendileri temizleyip %0 lag ile oynamasın ki.Böylece 1 GB Sunucu bile +250 Oyuncu alır :)

Konuyu baltalamak adına yorum yapmıyorum Sadece bir uyarı.
Bu questi kullanan server olursa bilsinki ilk 1 saatten sonra game core verecektir ve dolayısı ile kanallar kapanacaktır.
server_loop_timer fonksiyonunu şahsen bir kişide bile nadir kullanırım. ki bu questte bırakın 10 15 kişiyi 2 kişi aynı anda kullansa bile kanallar düşecektir.
Konuyu açan kardeşim ulaşır isen daha uygun bir şekilde yazıla bilir. Zira bu şekilde kullanmak intihar olur. saygılar

Konuyu baltalamak adına yorum yapmıyorum Sadece bir uyarı.
Bu questi kullanan server olursa bilsinki ilk 1 saatten sonra game core verecektir ve dolayısı ile kanallar kapanacaktır.
server_loop_timer fonksiyonunu şahsen bir kişide bile nadir kullanırım. ki bu questte bırakın 10 15 kişiyi 2 kişi aynı anda kullansa bile kanallar düşecektir.
Konuyu açan kardeşim ulaşır isen daha uygun bir şekilde yazıla bilir. Zira bu şekilde kullanmak intihar olur. saygılar

2 Kişi kendi serverimde kanal vs kapanmada olmadı. Ama ilk paylaşırkende bunu düşünmüştüm.+8k lı üserlerde aynı anda basmalar olursa server çökermi diye queste baktım.Fakat 2 çarla denendı sıkıntı olmadan bunu deneyerek paylaştım o yüzden yüksek onlineli serverlerde denenmedi tabi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri