HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamun aleyküm Turkmmo Ailesi
Dönüşümün şerefine kendi serverimden bir questi sizlerle paylaşarak artık oyun içindeki lagı %0 a indircek questi paylaşıyorum.Aslında çok mantıklı. GM Oyunda olmadan oyuncular lagları silsin sizcede öyle değilmi
Dönüşümün şerefine kendi serverimden bir questi sizlerle paylaşarak artık oyun içindeki lagı %0 a indircek questi paylaşıyorum.Aslında çok mantıklı. GM Oyunda olmadan oyuncular lagları silsin sizcede öyle değilmi

Kurulum:
İndirdiğiniz dosyayı /usr/game/share/locale/turkey/quest kısmına atınız.
Ayrıyeten bu vereceğim kodlarıda atınız.
/usr/game/share/locale/turkey/quest Adresine Girin
questlib.lua Dosyasını Açın
Kod:
function say_mavi(name) say(color256(0, 0, 255)..name..color256(0, 0, 255)) end
function say_kirmizi(name) say(color256(255, 0, 0)..name..color256(255, 0, 0)) end
function say_yesil(name) say(color256(0, 238, 0)..name..color256(0, 238, 0)) end
function say_altin(name) say(color256(255, 215, 0)..name..color256(255, 215, 0)) end
function say_siyah(name) say(color256(0, 0, 0)..name..color256(0, 0, 0)) end
function say_beyaz(name) say(color256(255, 255, 255)..name..color256(255, 255, 255)) end
function say_sari(name) say(color256(255, 255, 0)..name..color256(255, 255, 0)) end
function say_mavi2(name) say(color256(0, 206, 209)..name..color256(0, 206, 209)) end
quest_functions Dosyasını Açın En Alt Kısma
Kod:
say_blue
say_mavi2
say_kirmizi
say_yesil
say_altin
say_siyah
say_beyaz
say_sari
Bunları Ekleyin
Dosyaları attıktan ve kontrol ettikten sonra Putty ile server'ınıza bağlanın. Girişinizi yapın ve gelen kısıma
Kod:
cd /usr/game/share/locale/turkey/quest
Kod:
./qc f2lag.lua
Kod:
Kod:
./qc quest_functions
Kod:
Kod:
./qc questlib.lua (ENTER)
Oyuna rebot atmanızla sistem aktif olacaktır.Rebot atmadan aktif olmaz.
QUESTİN AÇIK HALİ ŞU ŞEKİLDEDİR.
HTML:
quest f2_lagsistem begin
state start begin
when login begin
send_letter("Oyuncu Lag Silme Sistemi")
end
when button or info begin
os.execute("cd /usr/game && sh clear.sh &")
chat_sari( pc . get_name ( ) .. "Tesekkurler")
chat_sari("Oyundaki laglar temizlenmistir. ")
chat_sari("10 dakika sonra tekrar gel tekrar silelim.. ")
server_loop_timer("oto_lag",60*10)
end
when oto_lag.server_timer begin
os.execute("cd /usr/game && sh clear.sh &")
end
end
end
QUEST ÇALIŞIP ÇALIŞMAMA TESTİ ?
Moderatör tarafında düzenlendi:
😊😊😊
Selamun aleyküm Turkmmo Ailesi
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kurulum:
İndirdiğiniz dosyayı /usr/game/share/locale/turkey/quest kısmına atınız.
Dosyları attıktan ve kontrol ettikten sonra Putty ile server'ınıza bağlanın. Girişinizi yapın ve gelen kısıma
yazınKod:cd /usr/game/share/locale/turkey/quest
yazıp Enterleyin.Kod:./qc f2lag.lua
Gm çarla oyuna girip
yazıp enterleyin tamamdır.
QUESTİN AÇIK HALİ ŞU ŞEKİLDEDİR.
HTML:quest f2_lagsistem begin state start begin when login begin send_letter("Oyuncu Lag Silme Sistemi") end when button or info begin os.execute("cd /usr/game && sh clear.sh &") chat_sari( pc . get_name ( ) .. "Tesekkurler") chat_sari("Oyundaki laglar temizlenmistir. ") chat_sari("10 dakika sonra tekrar gel tekrar silelim.. ") server_loop_timer("oto_lag",60*10) end when oto_lag.server_timer begin os.execute("cd /usr/game && sh clear.sh &") end end end
QUEST ÇALIŞIP ÇALIŞMAMA TESTİ ?
![]()
![]()
bu ne la
her filesde var nerde ise maxmi 2.5de sf de dahil
![]()
Ah şu bilmeden okumadan türkçeyi anlamadan attığınız yorumlar yokmu bitiyorum. Her serverde olan "GM" Auto lag ve yedek sistemidir. Bu ise userler tarafından gm olmadan oyunda çıkan lagları kendileri temizlesinler diye yapılan sistemdir. Forumdada görmediğimden paylaştım

Ah şu bilmeden okumadan türkçeyi anlamadan attığınız yorumlar yokmu bitiyorum. Her serverde olan "GM" Auto lag ve yedek sistemidir. Bu ise userler tarafından gm olmadan oyunda çıkan lagları kendileri temizlesinler diye yapılan sistemdir. Forumdada görmediğimden paylaştım![]()
with pc.is_gm() kaldırmaları yeterliydi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)