[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Offline Shop

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beratburak01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav_he_he_her_paylaşılan_şeyi_kontrol_edersiniz_sonra_bug_bug_bug_diyosunuz_bug_felan_yok_2_defa_mezuhost_dan_bu_filesle_server_açtım_+300_1_tane_bile_bugla_karşılaşmadım_kimse_kullanmasın_diye_yapıştırıyosunuz_kara_lekeyi_albakayimtest_aynı_filesle_bi_adam_açmış_ _
gir_dene_bakayim_bug_varmi_yokmu_bu_arada_nie_space_çalışmıyor:D

Bu sekilde kurdururum sana gireriz dedigim buglar varsa o zamn farkli dille görüşürüz ben adamimi kotulemisim yada baska birseymi demisim olana var olmayana yok dedim kus kadar beyninle fazla konusma yok surda nie yok burda niye yok gibi sacma konusma tc de niye yok markta niye yok ozamn cunku bugu oldugu gibi fixide var.ekle bu sistemi sonra zirvalamaya basla ben kimse eklemesinde demedim baska birseyde demedim anliyabiliyorsun?

Bu sekilde kurdururum sana gireriz dedigim buglar varsa o zamn farkli dille görüşürüz ben adamimi kotulemisim yada baska birseymi demisim olana var olmayana yok dedim kus kadar beyninle fazla konusma yok surda nie yok burda niye yok gibi sacma konusma tc de niye yok markta niye yok ozamn cunku bugu oldugu gibi fixide var.ekle bu sistemi sonra zirvalamaya basla ben kimse eklemesinde demedim baska birseyde demedim anliyabiliyorsun?
Demek istediğim ne ara bugları kontrol ettin ? madem bu buglar var diyorumki yandaki link teki server dede bu offline shop ekli gir dene saydığın bugları hiç biri yok. aynı filesle bende server açtım 1 ay açık kaldı bug felan çıkmadı +300 kişide. mezuhost adlı firmanın filesine bu offlineshopu bekir ekledi zaten.

Son düzenleme:
Demek istediğim ne ara bugları kontrol ettin ? madem bu buglar var diyorumki yandaki link teki server dede bu offline shop ekli gir dene saydığın bugları hiç biri yok. aynı filesle bende server açtım 1 ay açık kaldı bug felan çıkmadı +300 kişide. mezuhost adlı firmanın filesine bu offlineshopu bekir ekledi zaten.

Ya sen demek istediğimi anlayamiyorsun nasilmj anladim kodlara bilgin cok azicik olsa bunu anlardin diyorum o bahsettigin svye bu altyapiyi kullanip buglari fixlemistir ama bu paylasilanda oldugu gercegini degistirmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri