[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Offline Shop

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beratburak01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Konudaki paylaşılan offline shop paylaşan arkadaşa ait değil.
zagrND.png

bu kişiye ait :)

o kodları yukarıda yazan isim koymuş.

2-3 ay kadar önce m2-red ve mezuhost adlı firmaya bu offline shop'u satmış. hatta yukarda yazan şahısın adına şikayet konusu bile açıldı bu koyduğu açıkla server in ch lerini düşürdüğü falan filan.

Gecmis olsunnn. :)

bu neyin kafası sistem sorunlumu kime ait hiç bişey anlamadım en iyisi bırakın kurtulun :D kafa böyle rahat oluyor :D
Sistem bana ait değil aslında kene ait ama bekirinde kodlaması var bekirde yapıp mezuya sattı mezudada bir çok sorun vs vs oldu böyle diye biliyorum sistem bana ait değil. Faydalansınlar diye paylaştım Sistemler Filesler satışa geçmeden başkalarının elinde geziyor buda hiç hoş değil.

Konudaki paylaşılan offline shop paylaşan arkadaşa ait değil.
zagrND.png

bu kişiye ait :)

o kodları yukarıda yazan isim koymuş.

2-3 ay kadar önce m2-red ve mezuhost adlı firmaya bu offline shop'u satmış. hatta yukarda yazan şahısın adına şikayet konusu bile açıldı bu koyduğu açıkla server in ch lerini düşürdüğü falan filan.

Turkmmo Flood Engelleme

burdada belli değilmi kimin açık koyduğu yada kimin offline shop'u olduğu.

bu sistemi satarken bana paranın yarısını şimdi vereyim yarısını da test ettikten sonra vereyim demişti, paranın yarısını vermeyeceğini bildiğim için böyle bir açık koydum yoksa paylaştığım hiç bir şeyde açık yok

bu sistemi satarken bana paranın yarısını şimdi vereyim yarısını da test ettikten sonra vereyim demişti, paranın yarısını vermeyeceğini bildiğim için böyle bir açık koydum yoksa paylaştığım hiç bir şeyde açık yok
O zaman eyvAllah bişey diyemem. peki bu paylaşılan dosyalarda herhangi bir fix varmı item kopyalama vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri