Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
eheeheh Ne Güldürdün Be Bilader Ne Zaman hacklemiş we.qw.ewq.ewq.ew.qe vallaha güldürdün bunların oyuna kayıt oldum gmail ile şifre aynıydı faceyi aldıklarınımı diyosun skskskTüm hesaplarını dostlar team hackledi hala burda laga luga yapıyorsun fazla konuşma
2 dakika sonra geri çekip dalga geçtiğimimi diyosun tüm facelerini kapattırdığımı görmemişisn heralde q.wewq.e faceden yalvarışlarını felan 
Tüm hesaplarını dostlar team hackledi hala burda laga luga yapıyorsun fazla konuşma
Konuşturmayı sevmezdim, bunlarda kanıtlar benden gelsin kişi tarafınada neden kapatıldıgını söyledim, oda biliyor benim kapattığımı.
ciddimisin ? kodları bi kontrol et bakalım kendisi mi varmış yoksa bekir mi koymuş. core uçuran koda kendisi var diyorsun.sistemin kendısınde o var zaten onun koydugun bsy degıl
Cmd.cpp başında 3 adet kodumuz var
2 kelime yeri değiştirilmiş.
Cmd_general.cppdeki kod da bu şekilde;
Sistemi paylaşan arkadaşa 2 sorum var;
1- Bu sistemi neden warez ettiniz ?
2 - Bu kodlar ne anlama geliyor ?
Bu sistem bayadır bizimde elimizde bulunuyor ve kodları karşılaştırdığımda hiçbir core kapatma durumu göremiyorum ?
Turkmmo Flood Engelleme
Hayır yok,
Kod:
[/B][/COLOR][/FONT]ACMD(do_open_offline_shop);ACMD(do_kick_offline_shop);
ACMD(do_kick_shop_offline);[FONT=comic sans ms][COLOR=#000000][B]
Kod:
[/B][/COLOR][/FONT]ACMD(do_kick_shop_offline){
thecore_shutdown();
}[FONT=comic sans ms][COLOR=#000000][B]
Bu sistem bayadır bizimde elimizde bulunuyor ve kodları karşılaştırdığımda hiçbir core kapatma durumu göremiyorum ?
Turkmmo Flood Engelleme
sistemin kendısınde o var zaten onun koydugun bsy degıl
Hayır yok,
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
(
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
) bu da bendeki şubat shopu.Konudaki paylaşılan offline shop paylaşan arkadaşa ait değil.Cmd.cpp başında 3 adet kodumuz var
Kod:ACMD(do_open_offline_shop);ACMD(do_kick_offline_shop); ACMD(do_kick_shop_offline);
Kod:ACMD(do_kick_shop_offline){ thecore_shutdown(); }
Turkmmo Flood Engelleme
Hayır yok,Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.(Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.) bu da bendeki şubat shopu.
bu kişiye ait
o kodları yukarıda yazan isim koymuş.
2-3 ay kadar önce m2-red ve mezuhost adlı firmaya bu offline shop'u satmış. hatta yukarda yazan şahısın adına şikayet konusu bile açıldı bu koyduğu açıkla server in ch lerini düşürdüğü falan filan.
Turkmmo Flood Engelleme
izin vermiyorum kullananlara da hakkım haram olsun
burdada belli değilmi kimin açık koyduğu yada kimin offline shop'u olduğu.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)