- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
anlamıyorum hırsız 2019 ban yiyor sucunu itiraf etmiş diye çaldım soydum hırsızlık yaptım dolandırdım oh oh konuşuyor kanıtı olmasımı gerekiyor adam resmen itiraf etmiş Churfyden d yazıyor 1000 gün ceza düşüş aksine 50 bin sene yemesi lazım 50 bin sene, biz ezik altına sıcmıs s..g vesaire hakaret etmişiz üstelik ban yedigim sınırsız videoda sahibiyle görüştük affetti görüştük özürde diledik onunla türkayın dedigi şekil adam kabul ederse açıcam banını dedi sonuç olarak sınırsız video yedigim ban çözüldü halledildi sınırsız olayı kalkması gerekir 2 cezaya düşmesi gerekiyor türkay söz tek yapılması gereken 2 cezanın aktif olması sohbet cezasının devam etmesi en son yedigim ban olayı kapanması pm attık sadece türkaydan anlayıs bekliyorum
Son düzenleme:
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sınırsız ban kalkması gerekiyor son videodan özür diledik affedildi türkaya pm atıldı diğer 2 ceza devam etsin sohbet veya 2 ay ban mı verirsinzi bilemem değişen birsey yok sözünde dur türkay
- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
dediğim gibi inkar etmedim videoda günlük hayattada kullanılan > sıktır gıt altına sıçan ezik am biti kapak hakaret ettim tabiki örnek gostermiyorum yanlış oldugunun farkındayım bunuda telafi etmek icin çaba harcıyorum şiddet içeren bir durum söz konusu değil hırsızlık hile vesaire özel hayat saldırı vesaire gibi bir durum söz konusu değil büyütülcek birsey olcağını düşünmüyorum hepimiz insanız sonuçta, sorun ceza alıp almamam değil cezamı açın demedim size sadece 2 ay verseniz bile eyvallah diyebilirdim insanlığın bu kadar ölmediğini düşünüyorum sonuçta emek veriyoruz 2 ay olsaydı yinede eyvallah der saygılarımı sunardım üstelik kimin kalbini kırdıysam zaten özürümüzü dileriz özür dilemek erdemliktir bir daha aynı sey yasanmıyacaktır sonuçta bu bir savaş oyunu Ezik dahi yazmam kimseye aradan 6-7 ay gibi süre geçti daha kontrollü sakin davranıyorum anlayışınızı merhametinizi bekliyorum .
Bu serverın kaliteli oyunculara ihtiyacı hep vardı. Yaparken yap, sonra merhamet bekliyorum, yalvarırım vs. geç sen bu işleri real de başarılar 🙏
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ne anlatıyosun çocuk sen illa küfür mü edelim insanı tahrik etme senin gibilere küfürde değmez zaten olan yine bize oluyor bosver ..mesaj yazcam diye görünmesi için formalite bu şekil kasamazsın kendini bilip bilmeden konuşma bilerek yapıyor kavga çıksın diye önce bi başını oku biz belgelerle konuşuyoruz ortada verilen sözler adaletsizlikler var biz suç işlemedik mi diyoruz sucumuz var açacak demiyoruz cezayı düşürücek diyoruz ortada kanıt var ona bile değinmiyor konuyu baska yere çarpıtıyor max 13 14 yasında boyleleri akıllanmaz anca laf sokar bos yapma insan ol azcık klavye abidesi seni senin gibiler yüzünden oyun gelişmiyor laf anlamazlar dinlemezler her seye maydonoz olurlar mağlüm çıldırırsın sinirlenirsin bi an hakaret edersin olan bize olur ulan nesliniz kurusun nesliniz kurusun çileden çıkarırsınız insanı umarım yok olursunuz aynı şey senin başına gelse ağlayıp ağlayıp durursun hakkını ararsın sen git bana dediklerini hırsızlara hilecilere söyle canım benim senin gibi insanlar yüzünden bi an sg yazarsın 2022 yersin ama nedense hırsız biri 2019a affedilir cezası düşürülür oda saçma ve güzel oyunun muhtesem adaleti bende isityorum ondan harikaymış. . sinirlendirme kızdırma çocuk önce insan gibi dinlemesini öğren . al şimdi sus ve ikile herseye malzeme bulmaya devam et belki bir yere varırsınBu serverın kaliteli oyunculara ihtiyacı hep vardı. Yaparken yap, sonra merhamet bekliyorum, yalvarırım vs. geç sen bu işleri real de başarılar ğŸâââââââââââ¬Å¡¬Å¡¬Å¡¬Å¡¬¢
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme: