- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ban süresi düşürebilir dersiniz bok yazanı 2022 banlarsınız ezik yazanı 2022 banlarsınız kendileri 4-4lük hiç argo bile konuşmaz ban yenilen video ortada olmaz silinmiştir gecmıste yapılan ezik vesaire video hakareti işleme alırsınız 2022 ban gösterilir merhamet gosteripte cezayı düşürmezsiniz sonra merhamet sevgiden bahsedersiniz emek yemeye devam edin çok iyi başarıyorsunuz tebrik ederiz yonetım bu şekilde oyuncu kalmıyacak serverde banlayın herkezi 2022 ye af falanda getirmeyin çok iyi bravo turkaya ana bacı söveni affeder banını açar biz ezik yazmışız vesaire ufak hakaret etmişiz bizim banı açmaz gurur şeref yapar Affetmek Allaha mahsustur der Anlamak imkansız ve zor bıktık artık egolarınızdan yalanlarınızdan öbür dünyada bu kadar ucuz emek yemenin hesabıda sorulur oyun diyip geçme birbirini vuran insanlar var ülkede 1.5 milyarımı hiçe sayamam kolay kazanılmıyor yonetımı cezayı düsürmeye devet ediyorum talep ediyorum ben insanca açıkladım herseyı @Shorty @admin
Son düzenleme:
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,149
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,778,649
- DevLira
- -3
Ezik yazdığın için 2022 ye kadar banlandığını kanıtla bana, banını açacağım. Pmden bekliyorum ama goygoy yapmadan direkt 2022 ye kadar sadece ezik yazdığın için banlandığını gösteren kanıtı gönder.
Ban sebebinin başka birşey olduğunu tespit edersem hesabını kalıcı olarak sileceğim.
Pm bekliyorum en kısa sürede.
Ban sebebinin başka birşey olduğunu tespit edersem hesabını kalıcı olarak sileceğim.
Pm bekliyorum en kısa sürede.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...