- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Doğruları konuşanı dokuz köyden kovarlarmış Elym2 Gruptan engellemiş atmış gruptan Türkay beyfendi . tüm belgeleri konusmaları dökiyorum daha çok işlem yapılacak sadece örnek olsun bu işin pesinide bırakmıcam iyice sabrımız taştı artık
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sözünde durmayan oyun içindende affettim diyor hala ceza düşmemiş dalga bir yere kadar artık .yalan konuşan artık cevap vermiyen üstelik facebook grubundan engelleyen gruptan atan birisi mağlüm doğruları konuşanı dokuz köyden kovarlarmış bu saatten sonra gerekli işlem baslıyacak adminide konuya davet ediyorum pm at dedi aksi taktirde hesabımı sileceğini söylemişti geri dönüş olmadı oyuncuya ilginiz alakanız bumu azıcık ciddiye alın madem bi anlaşma yapılmış ortada hesap silme mevzusu geçiyor ciddiyetle pm ye geri dönüş yapın! , bari siz lafınızın arkasında durun @admin; ezık vs hakaret harici baska herhangi bir video yok banı açıcagını söylemiştiniz bunu bekliyorum halen gerekli pm yi attım
şunada değinecem Oyunu kötüleyen birisinin banını açtınız Ana bacı kitap tehdit vesaire yapan oyuncu 2017 ceza aldı hepsinin kanıtları var hepsini saklı tutuyorum Adminden son kez geridönüş bekliyorum artık gerekli makamlara ulaşılacaktır gerekli işlemin baslatılması an meselesidir sadece konuya davet ediyorum artık yoruldum bizde insanız bir yere kadar güzellikle konuşmakta 1 yere kadar azıcık saygı sevgi merhamet 1.5 milyarımı hiç bu şekilde çöpe atamam adaletli davranın merhametli davranın sözlerinizde durun saygımızı gösterelim emin olun daha çok oyuncu kazanılacak bu şekil yalanlarla bir yere kadar artık kimse üzülmesin burda iki tarafta anlaşma uzlaşma sağlansın diye uğraşıyoruz güzellikle konuşmaya cevabınız bu şekildeyse artık sabrımızın taştığının göstergesidir . @Shorty; @admin;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 33
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 84
- MmoLira
- 171
- DevLira
- 0
Doğruları konuşanı dokuz köyden kovarlarmış Elym2 Gruptan engellemiş atmış gruptan Türkay beyfendi . tüm belgeleri konusmaları dökiyorum daha çok işlem yapılacak sadece örnek olsun bu işin pesinide bırakmıcam iyice sabrımız taştı artıkLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.sözünde durmayan oyun içindende affettim diyor hala ceza düşmemiş dalga bir yere kadar artık .yalan konuşan artık cevap vermiyen üstelik facebook grubundan engelleyen gruptan atan birisi mağlüm doğruları konuşanı dokuz köyden kovarlarmış bu saatten sonra gerekli işlem baslıyacak adminide konuya davet ediyorum pm at dedi aksi taktirde hesabımı sileceğini söylemişti geri dönüş olmadı oyuncuya ilginiz alakanız bumu azıcık ciddiye alın madem bi anlaşma yapılmış ortada hesap silme mevzusu geçiyor ciddiyetle pm ye geri dönüş yapın! , bari siz lafınızın arkasında durun @admin; ezık vs hakaret harici baska herhangi bir video yok banı açıcagını söylemiştiniz bunu bekliyorum halen gerekli pm yi attımLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.şunada değinecem Oyunu kötüleyen birisinin banını açtınız Ana bacı kitap tehdit vesaire yapan oyuncu 2017 ceza aldı hepsinin kanıtları var hepsini saklı tutuyorum Adminden son kez geridönüş bekliyorum artık gerekli makamlara ulaşılacaktır gerekli işlemin baslatılması an meselesidir sadece konuya davet ediyorum artık yoruldum bizde insanız bir yere kadar güzellikle konuşmakta 1 yere kadar azıcık saygı sevgi merhamet 1.5 milyarımı hiç bu şekilde çöpe atamam adaletli davranın merhametli davranın sözlerinizde durun saygımızı gösterelim emin olun daha çok oyuncu kazanılacak bu şekil yalanlarla bir yere kadar artık kimse üzülmesin burda iki tarafta anlaşma uzlaşma sağlansın diye uğraşıyoruz güzellikle konuşmaya cevabınız bu şekildeyse artık sabrımızın taştığının göstergesidir . @Shorty; @admin;
Geçmiş Olsun Kardeşim Adalet Bekleme. Elym2 ' nin Kuralı bu Suçsuz yere çok kişi banlarlar..
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kardeş sorun şu sınırsız banın kalkması gerekiyor pm at geri dönücem dedi hala geri dönmedi ilgi alaka yok şöyle ufak şey icin naz yapılıyor anlamadım açsalar olay çözülecek hadi geçtim 2 ay versinler yine razıyım çok mu zor en azindan sözler tutulmus olur 2022 kalkmış olur 2 ceza devam eder olay bu açık ve net.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)