kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

admin konuya bakın.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hellturq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

sınırsız ban yedigim video dan özür diledik sanada pm attık o video çözüme kavuştu geriye 2 adam kaldı onların cezası aktif kalır artık sohbet mi gün cezası mı bilemem sonuç olarak sınırsız ban yenilen son video ile ilgili özür dilendi o adamda affetti çözüme kavuşmuş oldu diğer 2 adamın cezası otomatikman geçerli olur Sınırsız banım kalkmış olur 2 ay veya 3 ay hiç olmadı sohbet cezası geçerli olur

Son düzenleme:
şimdi en gülünç trajikomik inanılmaz acaip duruma geçiyorum benim HeaKeRR i tehditten banlamışsınız kim banlıyor bilmiyorum sen mi banladın bilmiyorum baksana şu görüntüye burda nerde tehdit var hele oyuna yardım ediyoruz ss aldıgımızı söylüyoruz yollucagımı söylüyorum tehditten banlıyonuz şaka gibi kimi tehdit etmişim nerde tehdit göremiyorum bundan sonra ana bacı sövsünler ne yaparlarsa yapsınlar her hangi bir suc içersin kimsenin ss sini almıcam yonetıme yardımcı olmuyalım sonra biz . tehdit ediyor oluyoruz biz kötü insanız bak bak :D adama, kafanımı uçurcam kafanımı kescem dedim? ekibe yardım etmeye çalışıyoruz tehditten bizi banlıyor şaka gibi :D şuan ama ciddi ciddi gülüyorum :D bundan sonra ekibe falan videoda yollamayalım yardımcıda olmuyalım banlamak için malzeme arıyorsunuz resmen suçlu biz oluyoruz şaka gibi :D biri açıklasın burda nerde tehdit var bakın 7 günün şeyinde değilim bu cezada sadece açıklama bekliyorum mantıklı bir açıklama amacım sadece oyunun iyiliği güzel yol bulmak yardımcı olmak destek olmak artık benimde kötü niyetli bir insan oldugumu düşünüyorsan daha ne diyeyim daha ne yapayım yani hep suçlu benim hep suçlu benim yeter gerçekten sıkıldım azıcık merhamet azıcık insaf çok bişey istemiyoruz @Shorty;

Son düzenleme:
beyfendi sizi daha önce uyarmıştım SpartanTyper olayında aynı şeyi yaptınız genelden size yazmamanız gerektigini söylememize ragmen siz yazdınız ve birinin ss sini aldıgınızda hemen tehtit ediyorsunuz bu hiç hoş degil alırsın ss yi gönderirsin ceza uygulanır bu olay sadece.

beyfendi sizi daha önce uyarmıştım SpartanTyper olayında aynı şeyi yaptınız genelden size yazmamanız gerektigini söylememize ragmen siz yazdınız ve birinin ss sini aldıgınızda hemen tehtit ediyorsunuz bu hiç hoş degil alırsın ss yi gönderirsin ceza uygulanır bu olay sadece.

pardon ne anlatıyorsun ne tehditi neyse sizlik birsey yok ben Türkayı bekliyorum en üst yetkili o

bir kerede üste çıkmaya çalışmayın abartmayın birşeyi daha çok belgelerim kanıtlarım var en sonunda savcılığa gidicem yeter artık yardım etmeye çalışıyoruz suçlu biz oluyoruz herseyde malzeme aramayın 2017 ban yiyen şahıs ana bacı tüm videolarında sövmüş toplasan 7 tane video çıkar onunda belgelerini dökerim 2017 banlamışsınız seviniyor 8 ay sonra açılcak adres real saldırı videosu var var kaç kişiye ana bacı düz sövmüş tatlı tatlı konuşuyoruz anlıyan yok derdimizi halimizi azıcık anlayış çokmu şey istiyoruz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri