B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

admin konuya bakın.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hellturq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

2019 yılına kadar banlanan hırsızların tam bir listesini yazarmısın bana
SpartanTypeR , Souleta , Leanwins, Agustine (Churfy ) bak bu oyuncularıda ben banlattım yardımcı oldum size desteğe ben gönderdim ilgilendim böylelerine oyunda yer yok gece gündüz ilgilendim tüm çarları yakaladım desteğe verdim hepsini incelendi uyuştu hesapları hepsi ban yemiş böylelerine yer yok dolandırıcılara yer yok af yok bizim yaptığımız davranış ne ki kim hakaret etmemiş söyler misin savaş oyunu oynuyoruz bir anlık sinirle herşey olabilir sonuçta yaş sınırı yok oyunun keşke olsa sabrımızı kontrol edebilseydik dediğim gibi artık daha sakinim sadece merhamet bekledim af diledim özürümüzü diledik

Son düzenleme:
SprtyNeR , Souleta , Leanwins, Agustine (Churfy ) bak bu oyuncularıda ben banlattım yardımcı oldum size desteğe ben gönderdim ilgilendim böylelerine oyunda yer yok gece gündüz ilgilendim tüm çarları yakaladım desteğe verdim hepsini incelendi uyuştu hesapları hepsi ban yemiş böylelerine yer yok dolandırıcılara yer yok af yok bizim yaptığımız davranış ne ki kim hakaret etmemiş söyler misin savaş oyunu oynuyoruz bir anlık sinirle herşey olabilir sonuçta yaş sınırı yok oyunun keşke olsa sabrımızı kontrol edebilseydik dediğim gibi artık daha sakinim sadece merhamet bekledim af diledim özürümüzü diledik

SprtyNeR isimli bir oyuncu yok. (SpartanTypeR olabilir mi? Eğer oysa yine Souleta isimli karaktere ait)

Souleta Pm konuşmasında kendisi çaldığını sohbet arasında itiraf etmiş ancak kayıtlar incelenmediği için ve kimi soyduğu bilinmediği için 1000 gün olarak sınırlandırılmış.

Leanwins Souleta isimli karakterin yan çarı

Agustine - Churfy - Souleta yine ortak giriş tespit edilen hesaplar.

Bahsettiğin karakterler tek bir kişiye ait başka var mı 2019 yılına kadar banlanan hırsızlardan çünkü bu adamın 1000 gün banlanması suçunu itiraf etmesinden kaynaklanıyor.

SprtyNeR isimli bir oyuncu yok. (SpartanTypeR olabilir mi? Eğer oysa yine Souleta isimli karaktere ait)

Souleta Pm konuşmasında kendisi çaldığını sohbet arasında itiraf etmiş ancak kayıtlar incelenmediği için ve kimi soyduğu bilinmediği için 1000 gün olarak sınırlandırılmış.

Leanwins Souleta isimli karakterin yan çarı

Agustine - Churfy - Souleta yine ortak giriş tespit edilen hesaplar.

Bahsettiğin karakterler tek bir kişiye ait başka var mı 2019 yılına kadar banlanan hırsızlardan çünkü bu adamın 1000 gün banlanması suçunu itiraf etmesinden kaynaklanıyor.

aynen öyle tek bir kişiye ait zaten tüm çarların nickini verdim incenlendi uyuştu hepsi ban yedi 2019a o durumu sucunu itiraf ettiyse ve 1000 gün veriliyorsa az bile verilmiş sonuçta ortada bi dolandırıcılık var bunu itiraf ediyor Chrufy hesaptanda çaldım ettim dolandırdım ohh ohh gülen bidaha olsa gene yaparım tarzı konuşan dalga geçen bir adam neyin kanıtı olsun ki herşeyi bu açıklıyor zaten ,bende hakaret sucumu zaten en baştan beri itiraf ediyorum zaten hesabı açın demedim 2 ay verseniz anlarım dedim koskoca dünyada hakaret etmiyen insan yoktur dediğim gibi hakaret affedilir önemli olan Hırsız vesaire şiddetli suçların affedilmemesi. bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum böyle şiddetli hırsız vesaire oyuncuları yakalayarak yonetimede yardımcı oluyorum gönderdiğim desteklerde bunu gösteriyor sizden sadece merhamet bekledim şans istedim birdaha olmucağını söyledim

Son düzenleme:
aynen öyle tek bir kişiye ait zaten tüm çarların nickini verdim incenlendi uyuştu hepsi ban yedi 2019a o durumu sucunu itiraf ettiyse ve 1000 gün veriliyorsa bende hakaret sucumu zaten en baştan beri itiraf ediyorum zaten hesabı açın demedim 2 ay verseniz anlarım dedim koskoca dünyada hakaret etmiyen insan yoktur dediğim gibi hakaret affedilir önemli olan Hırsız vesaire şiddetli suçların affedilmemesi. bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum böyle şiddetli hırsız vesaire oyuncuları yakalayarak yonetimede yardımcı oluyorum gönderdiğim desteklerde bunu gösteriyor sizden sadece merhamet bekledim

Adam suçunu itiraf ettiği için 1000 gün, sen 2 defa sohbet cezası sonrası 1000 günden fazla ceza almışsın.

Kendini şikayet ettiğin bu adam ile aynı kefeye koyma suç durumu farklı sen adalet diyorsun ben sana 2 defa adaletli bir şekilde 3 er günden sohbet cezası vermişim ilk iki hakaretinde hesabın kapatılmamış bile

Koskoca dünyada kim kime hakaret ediyorsa etsin bu benim sorunum değil benim sorunum oyun içerisinde hakaret edilmesi

Argo kullanabilirsin arkadaşınla konuşurken aq dersin pandik atarım dersin şakalaşırsınız küfürleşirsiniz adam şikayetci değilse yakasına yakışıp bu adamı şikayet et banlayalım mı diyoruz karışmıyoruz bile gördüğümüzde

Sen tanımadığın bir insana s... g..., a.. biti yazıyorsun o adamda gelip seni şikayet ediyor ve bizde yapmamız gerekeni yapıyoruz.

Hesabın açılmayacak malesef.

Adam suçunu itiraf ettiği için 1000 gün, sen 2 defa sohbet cezası sonrası 1000 günden fazla ceza almışsın.

Kendini şikayet ettiğin bu adam ile aynı kefeye koyma suç durumu farklı sen adalet diyorsun ben sana 2 defa adaletli bir şekilde 3 er günden sohbet cezası vermişim ilk iki hakaretinde hesabın kapatılmamış bile

Koskoca dünyada kim kime hakaret ediyorsa etsin bu benim sorunum değil benim sorunum oyun içerisinde hakaret edilmesi

Argo kullanabilirsin arkadaşınla konuşurken aq dersin pandik atarım dersin şakalaşırsınız küfürleşirsiniz adam şikayetci değilse yakasına yakışıp bu adamı şikayet et banlayalım mı diyoruz karışmıyoruz bile gördüğümüzde

Sen tanımadığın bir insana s... g..., a.. biti yazıyorsun o adamda gelip seni şikayet ediyor ve bizde yapmamız gerekeni yapıyoruz.

Hesabın açılmayacak malesef.
bak aramızda geçen konuşmalar Sen : Bak hesabın 2016-05-16 00:38:48 tarihinde kapatılmış, o dönemlerde hakkında gönderilen bu video var ve gecikmeli işlem yapılmış.

Sen bana DAYIII diye birisinden pm attırıyorsun DAYIII ile ilgili şikayet içeren videoyu bana gönderebilirmisin ben sistemde bulamıyorum suan bir yanlıslık olabilir

YOUTUBE.COM

· · 18 Kasım, 18:45

Ona işlem yapıldıysa sohbet cezası verilmiştir sanırım en son dayıııı nın videosundan ötürü 2022 yemiştim o videonun linkini atıcagız
· · 18 Kasım, 18:47

sen :
Tamamdır onuda gönderin hesaba tanımlıyım doğrulamayı yaptıktan sonra süresini değiştiririm.

diğer videolarda olduğu belli cezalık olduğu çünkü diğer videoyuda istiyorsun tamamdır onuda gönderin hesaba tanımlıyım süresini değiştiririm diyorsun (bak altını çiziyorum) demekki 2 kere olmuş bilmem ne olmuş bunu sey yapmıyalım hersey acık acık ortada onuda gönderin dedigine göre 1 den fazla video oldugu ortada. yani şimdi gelip 1 den fazla video varmış cezai diye açmıyorsun bak çelişki var. bide sen adamdan git özür dile açıcam direk banını dedin 2 adam daha kaldıgını söyledin o 2 adamı bulamıyoruz onların cezası aktif kalsın diğerinden düşülsün işte otomatikman 2 aya falan denk gelir öyle sınırsız kalkmış olur sonuca kavuşulabilir.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri