Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

admin konuya bakın.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hellturq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

dediğim gibi inkar etmedim videoda günlük hayattada kullanılan > sıktır gıt altına sıçan ezik am biti kapak hakaret ettim tabiki örnek gostermiyorum yanlış oldugunun farkındayım bunuda telafi etmek icin çaba harcıyorum şiddet içeren bir durum söz konusu değil hırsızlık hile vesaire özel hayat saldırı vesaire gibi bir durum söz konusu değil büyütülcek birsey olcağını düşünmüyorum hepimiz insanız sonuçta, sorun ceza alıp almamam değil cezamı açın demedim size sadece 2 ay verseniz bile eyvallah diyebilirdim insanlığın bu kadar ölmediğini düşünüyorum sonuçta emek veriyoruz 2 ay olsaydı yinede eyvallah der saygılarımı sunardım üstelik kimin kalbini kırdıysam zaten özürümüzü dileriz özür dilemek erdemliktir bir daha aynı sey yasanmıyacaktır sonuçta bu bir savaş oyunu Ezik dahi yazmam kimseye aradan 6-7 ay gibi süre geçti daha kontrollü sakin davranıyorum anlayışınızı merhametinizi bekliyorum .

Bu sadece tek hakaretiniz mi?

İlk cezanız sohbet banı olarak uygulanmış bu ikinci videoki kural ihlalinde ceza 3 gün uzatılarak tekrar sohbet cezası olarak uygulanmış.

Son hakaretinizde hesabınız süresiz olarak kapatılmış, son video yükleyen kişi tarafından youtubedan silinmiş biz işlem yaparken videoları inceler ve kayıt altında tutarız adamın bu videoyu youtube dan silmesi bizi ilgilendirmez video silinmiş ortada suç unsuru yok gibi saçma sapan bir bahaneyle hesabınızı açtırmayı denemeyin.

Sana uzun bir süre ceza verilmemesi için 2 defa uyarı olarak sohbet cezası verilmiş sen 2 defa hakaret etmişsin 3. de banlanmışsın.

Bu sadece tek hakaretiniz mi?

İlk cezanız sohbet banı olarak uygulanmış bu ikinci videoki kural ihlalinde ceza 3 gün uzatılarak tekrar sohbet cezası olarak uygulanmış.

Son hakaretinizde hesabınız süresiz olarak kapatılmış, son video yükleyen kişi tarafından youtubedan silinmiş biz işlem yaparken videoları inceler ve kayıt altında tutarız adamın bu videoyu youtube dan silmesi bizi ilgilendirmez video silinmiş ortada suç unsuru yok gibi saçma sapan bir bahaneyle hesabınızı açtırmayı denemeyin.

Sana uzun bir süre ceza verilmemesi için 2 defa uyarı olarak sohbet cezası verilmiş sen 2 defa hakaret etmişsin 3. de banlanmışsın.

biz inkar mı ediyoruz facedede konuştuk seninle kusurumuzu söyledik belirttik zaten sen banını açtığın kişilerle beni kıyaslama hepsi görünüyor kimleri affetmişsin banını açmışsın ki simdiki kurallarda değişti bizim affedilmicek bi unsurumuz olduğunu düşünmüyorum sen macera arıyorsun yok herkezden özür dile bilmem ne insanları kullanma dalga geçme arkadaşım ayrıca o donem sitede kurallarda 3. yaparsan hesabın sınırsız kapatılcak birşeyde yazmıyor destek desen ticket desen gecikme desen ilgi alaka desen 0 o donem acaip kotu bir sistem yürütülüyordu bak şimdi hakkınızı yiyemem yönetim ilgi destek ekibi gerçekten harika gecikme vesaire olmuyor çok memnuniyet verici keşke o dönemde öyle olsaydı bizde yararlanabilseydik bu arada nickleri vereyim Hırsız 2019a kadar ban yemiş biz 2022 yiyoruz adalet mi bu merhametten falan bahsetme facede öyle konuşma ozaman insanı ümitlendirme güzel konuşuyoruz konu kapatılıyor tartışma çıkınca olaylar yükselince sesimizi duyurunca şöyle yaparsan şöyle olursa affederiz merhamet dileriz yapmayız mı şans vermeyiz mi insana vesire vesaire güzel güzel konuşuyorsun sonra sonuca gelince R ler burda sakin sakin konusuncada olayı kapatmaya çalışıyorsun haklı olarak serzanside bulununca tartışma çıkınca konuya dahil oluyorsun bu emek kolay yapılmıyor eğer önceki kurallar gerçekten harikaysa neden değiştirdiniz yeni kural getirdiniz banladınız 2022 ye bu böyle çözülmez 2 aya düşürün ben güzellikle rica ettim kimse üzülmesin üzmiyelim birbirimizi altı üstü savaş oyunu oynuyoruz azcık anla insanı .

Son düzenleme:
biz inkar mı ediyoruz facedede konuştuk seninle kusurumuzu söyledik belirttik zaten sen banını açtığın kişilerle beni kıyaslama hepsi görünüyor kimleri affetmişsin banını açmışsın ki simdiki kurallarda değişti bizim affedilmicek bi unsurumuz olduğunu düşünmüyorum sen macera arıyorsun yok herkezden özür dile bilmem ne insanları kullanma dalga geçme arkadaşım ayrıca kurallarda 3. yaparsan hesabın sınırsız kapatılcak birşeyde yazmıyor nickleri vereyim Hırsız 2019a kadar ban yemiş biz 2022 yiyoruz adalet mi bu merhametten falan bahsetme facede öyle konuşma ozaman insanı ümitlendirme güzel konuşuyoruz konu kapatılıyor tartışma çıkınca şöyle yaparsan şöyle olursa affederiz merhamet dileriz yapmayız mı şans vermeyiz mi insana vesire diyorsun burda sakin sakin konusuncada olayı kapatmaya çalışıyorsun haklı olarak serzanside bulununca tartışma çıkınca konuya dahil oluyorsun bu emek kolay yapılmıyor eğer önceki kurallar gerçekten harikaysa neden değiştirdiniz yeni kural getirdiniz banladınız 2022 ye bu böyle çözülmez 2 aya düşürün ben güzellikle rica ettim kimse üzülmesin üzmiyelim birbirimizi altı üstü savaş oyunu oynuyoruz .

Seni 2 defa sohbet cezası vererek zaten uyardık, biz yapmamız gereken şeyi sana karşı yapmışız.

Kurallar adresinde yazılı olduğu gibi en son 04.12.2015 16:00 tarihinde değiştirildi, senin ceza aldığın zaman içerisinde ortada değişen bir kural yok ceza politikasında bazı düzenlemeler yaptık bu da sohbet cezası vererek önüne geçemediğimiz hakaret olaylarına artık dur demek amaçlı bir politika değişikliği.

Seni 2 defa sohbet cezası vererek zaten uyardık, biz yapmamız gereken şeyi sana karşı yapmışız.

Kurallar adresinde yazılı olduğu gibi en son 04.12.2015 16:00 tarihinde değiştirildi, senin ceza aldığın zaman içerisinde ortada değişen bir kural yok ceza politikasında bazı düzenlemeler yaptık bu da sohbet cezası vererek önüne geçemediğimiz hakaret olaylarına artık dur demek amaçlı bir politika değişikliği.
o donem gecikmeli işlem yapılıyordu destek zayıftı gerek ticket olsun şimdi yonetım ekibi daha düzenli çalışıyor , hırsızı 2019 a banlamışsınız nickleride var biz 2022 yiyoruz sitede belirtmeniz gerekirdi 2. sohbetten sonra sınırsız ban yenileceğini böyle bir kural yazmıyordu bak bunuda one çıkarmıyorum merhametten bahsediyorsunuz şansdan bahsediyorsun sonuca gelince olmuyor bak kimlerin hesabını açtın benim hesap hakaretim onların yanında hiç kalır hiç insan gibi konuştuk dediğin şekil merhamet den bahsettik şansdan bahsettik bir daha yaşanmayacak diyoruz özür dilemekte erdemliktir facede de bunu söyledik o dönemki durumu anlayışla karşıla

Son düzenleme:
o donem gecikmeli işlem yapılıyordu destek zayıftı gerek ticket olsun şimdi yonetım ekibi daha düzenli çalışıyor , hırsızı 2019 a banlamışsınız nickleride var biz 2022 yiyoruz sitede belirtmeniz gerekirdi 2 sohbetten sonra sınırsız ban yinelicegini böyle bir kural yazmıyordu bak bunuda one çıkarmıyorum merhametten bahsediyorsunuz şansdan bahsediyorsun sonuca gelince olmuyor bak kimlerin hesabını açtın benim hesap hakaretim onların yanında hiç kalır hiç insan gibi konuştuk dediğin şekil merhamet den bahsettik şansdan bahsettik bir daha yaşanmayacak diyoruz facede bunu söyledik

2019 yılına kadar banlanan hırsızların tam bir listesini yazarmısın bana

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri