B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

admin konuya bakın.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hellturq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hellturq

Level 1
Üye
Konular
6
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 6 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
15
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

özelden mesaj attım size dedigim gibi hakaret ezık, altına sıçan vesaire hakaret yazdım kesinlikle yüksek şekilde hile, hırsızlık, vesaire baska bir konu yoktur 2022 ban yedim 6- 7 ay oncesinde.. 2 aya düşmesini talep ettim af diledim merhamet bekliyorum 2 aya düşürülmesini bekliyorum. takipteyim geri dönüş bekliyorum sizden saygılar . @admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
geri dönüş bekliyorum @admin;

özelden mesaj attım size dedigim gibi hakaret ezık, altına sıçan vesaire hakaret yazdım kesinlikle yüksek şekilde hile, hırsızlık, vesaire baska bir konu yoktur 2022 ban yedim 6- 7 ay oncesinde.. 2 aya düşmesini talep ettim af diledim merhamet bekliyorum 2 aya düşürülmesini bekliyorum. takipteyim geri dönüş bekliyorum sizden saygılar . @admin;

Videoda yazmış olduğunuz şeylerin altını çizerek konuya yazarmısınız.

Videoda yazmış olduğunuz şeylerin altını çizerek konuya yazarmısınız.

dediğim gibi inkar etmedim videoda günlük hayattada kullanılan > sıktır gıt altına sıçan ezik am biti kapak hakaret ettim tabiki örnek gostermiyorum yanlış oldugunun farkındayım bunuda telafi etmek icin çaba harcıyorum şiddet içeren bir durum söz konusu değil hırsızlık hile vesaire özel hayat saldırı vesaire gibi bir durum söz konusu değil büyütülcek birsey olcağını düşünmüyorum hepimiz insanız sonuçta, sorun ceza alıp almamam değil cezamı açın demedim size sadece 2 ay verseniz bile eyvallah diyebilirdim insanlığın bu kadar ölmediğini düşünüyorum sonuçta emek veriyoruz 2 ay olsaydı yinede eyvallah der saygılarımı sunardım üstelik kimin kalbini kırdıysam zaten özürümüzü dileriz özür dilemek erdemliktir bir daha aynı sey yasanmıyacaktır sonuçta bu bir savaş oyunu Ezik dahi yazmam kimseye aradan 6-7 ay gibi süre geçti daha kontrollü sakin davranıyorum anlayışınızı merhametinizi bekliyorum .

Son düzenleme:
Bence Bir Şansı Hakediyorsun Umarım Carınızı Açarlar Hakkınızda Hayırlısı Neyse O Olsun :):smile::wink:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri