C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Enchantres ban affı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan babakar123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 392

babakar123

Level 1
Üye
Konular
26
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
66
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Haksız Yere Atılan Bir Ban Ve Hala Açılmadı , Swnin Durumu Ortada Belliki Hafta Sonu Onlinesi Bile 200-300 En Fazla , Keith Sunucusuyla İlgilenmekten Pidge-Hunk Sunucusuna Bakmıyosunuz Bile , Milletin Ticketlerine Cevap Vermiyosunuz ..

Enchantres Adlı Carımı Bu Swde Herkes Tanır Ve Herkes Bilir , Benim Kimseyle Kötü Yönde Münakaşam Olmadı Tüm Sw'ye Soralım Tek Bir Kişi Benim Carımdan Şikayetçi Olsun Süresiz Bannedleyin Carımı Ve Açmayın ..

Haksız Olan Ban BaronMURAT'ın Açmış Oldugu Sw'dir Ama Şöyle Bişeyde Var Siz Reklam Yapıldı Diyosunuz . Kanıt Yok Bişey Yok Elinizde . Ayrıca Öyle Bir Sw Açılmadan Kapandı Bunu Herkes İyi Bilir..

Hadi Biz Bu Yüzden ECRİLAY olarak Ban yemiş Olalım , Millete Efsun Botu Falan Diyip Mİlleti Galeyana Getiren Sizlersiniz . Bizim Ban Nedenimiz Başka Sw Açmak Ve Ely2 de Reklam Yapmaktır..

Haksızlık Bu ReLi Denicen Kullanıcının Balık Botundan Süresiz Ban Atıp Sonra 1 Ay İçinde Tekrar Açtınız..

Söyleyin Adelet Varmı Sizde ?

Hıı Eger Vicdanınız Rahatsa Sıkıntı Yok Açmayın Ban Affıda Yapmayın .. :)

Haksız Yere Atılan Bir Ban Ve Hala Açılmadı , Swnin Durumu Ortada Belliki Hafta Sonu Onlinesi Bile 200-300 En Fazla , Keith Sunucusuyla İlgilenmekten Pidge-Hunk Sunucusuna Bakmıyosunuz Bile , Milletin Ticketlerine Cevap Vermiyosunuz ..

Enchantres Adlı Carımı Bu Swde Herkes Tanır Ve Herkes Bilir , Benim Kimseyle Kötü Yönde Münakaşam Olmadı Tüm Sw'ye Soralım Tek Bir Kişi Benim Carımdan Şikayetçi Olsun Süresiz Bannedleyin Carımı Ve Açmayın ..

Haksız Olan Ban BaronMURAT'ın Açmış Oldugu Sw'dir Ama Şöyle Bişeyde Var Siz Reklam Yapıldı Diyosunuz . Kanıt Yok Bişey Yok Elinizde . Ayrıca Öyle Bir Sw Açılmadan Kapandı Bunu Herkes İyi Bilir..

Hadi Biz Bu Yüzden ECRİLAY olarak Ban yemiş Olalım , Millete Efsun Botu Falan Diyip Mİlleti Galeyana Getiren Sizlersiniz . Bizim Ban Nedenimiz Başka Sw Açmak Ve Ely2 de Reklam Yapmaktır..

Haksızlık Bu ReLi Denicen Kullanıcının Balık Botundan Süresiz Ban Atıp Sonra 1 Ay İçinde Tekrar Açtınız..

Söyleyin Adelet Varmı Sizde ?

Hıı Eger Vicdanınız Rahatsa Sıkıntı Yok Açmayın Ban Affıda Yapmayın .. :)

*** yazdım diye 2022 banladılar :D metin2 türkte böyle bir şey görülmemiş .D banlarsın anlarımda 2022 nedir kınıyorum yonetımı sonra niye oyuncu kalmıyor kalmaz tabi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim üzerimden yürümeyi ne zaman bırakcaksınız ecrilay loncası ? defalarca söledim size bi konuyu bilmeden atlamayın diye balık botundan diyosun botdan ban yesem açılmaaz dimi çarım akıl var mantık var kimse kimsenin babasının oğlu diil merak etme oyununa bak işine bak iso 1 sen 2 benim için sıkntı yok keyfinize bakın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri