C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Enchantres

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan babakar123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 301

babakar123

Level 1
Üye
Konular
26
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
66
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Haksız yere atılan bir ban 5 ayı geçti hala 1ay sonra belki açılır diye saçma sapan cevaplar veriliyor , banned sebebi olarakta başka sw reklamı deniliyor , başka sw reklamı yaptık diyelim süresiz ban diyosunuz oysaki ben üstüne basa basa söylüyorum BaronMURAT lonca lideri olarak aynı anda actıgı swnin gibi reklam yaptık diye süresiz yedik ortada benlik bir durum yok lonca başkanı olarak söyledi bizde yaptık herşeyi geçtim , oyunda tek 1 kişi Enchantres adlı carımın hakkında tek 1 kötü bişey söylesin carımı hayat boyu açmayın bu kadarda net söylüyorum . Siz balık botundan SÜRESİZ BANNED OLAN ADAMI 1 ay geçmeden açtınız ( ReLi ) şimdi gelip saçma sapan nedenler yüzünden milletin oyun zevkinide mahvediyosunuz tarihi Ely2'de . Oyundaki online 30 mu 40 mı ? :) ban affı gelmedigi sürece Ely2 de parada dönmez ticarette , ayrıca Benim carım , çarlarım açılsın peşinde 50 60 online adam getiricem bu kadar da net söylüyorum ama siz GM'ler anca haklı açılan konuları KAPATMAYA yada ilgileniyoruz demeye alışmışsınız yazık Ely2 nin düştügü bu haller ... :)

Son düzenleme:
demeyim diyorum ama her seferinde oyunda bir kisi hakkimda kotu birsey desin diyosun sana millete dedigin kelimeyi soyliyim küçük gösteren cümlen " 151510+15 item yapmis adam olmus" cogu kisiye diyodun bunu. kendi itemin de kılıçsiz sade karakter sawunmali biseydi once dönde kendine bak ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri