- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ENCHANTRES
Bu kadar zorluyoruz çünkü haksızlıga gelemiyoruz , diyosunuz ya haksız olan bi yerde oynamayın diye heh onu diyenlerin hepsinin beyin yaşı 0-3 , Gm eger düzgün bi insan olsa acılan konuları hemen kapatmaz bırakta görsün tüm sw nasıl bi swde oynadıklarını , bize efsun botu kullandınız dediniz o yüzden 40 carın 38 i HESAPI TEMİZDİ . Ama ReLi hesabı TEMİZ DEĞİLKEN her ban yediginde 2 hafta sonra acıldı neden ? Bana koyan ne biliyomusun GM ? ReLi ye SÜRESİZ BANNED yazıp 2 hafta sonra acmanız ?
Beni oyunda her türlü adam tanır Enchantres dediginde tek 1 kişi bu oyunda bu adam bi haksızlık yapdı desin komple çekilicez burdan .
Benim bu oyuna ne kadar para yatırıp Efsun Nesnesine ne kadar para verdigimi tüm herkes bilir
He bide Eskilerden kimse YOK bi tek ReLi dışımdan acaba neden ? 😂
Bide şu tehditkar konuşanlar ;
Mert YILDIZ
05318372630
İstanbul/ŞİŞLİ
ONCA "NİMET" VARKEN KUL HAKKI YEMEYİN !...
Bu kadar zorluyoruz çünkü haksızlıga gelemiyoruz , diyosunuz ya haksız olan bi yerde oynamayın diye heh onu diyenlerin hepsinin beyin yaşı 0-3 , Gm eger düzgün bi insan olsa acılan konuları hemen kapatmaz bırakta görsün tüm sw nasıl bi swde oynadıklarını , bize efsun botu kullandınız dediniz o yüzden 40 carın 38 i HESAPI TEMİZDİ . Ama ReLi hesabı TEMİZ DEĞİLKEN her ban yediginde 2 hafta sonra acıldı neden ? Bana koyan ne biliyomusun GM ? ReLi ye SÜRESİZ BANNED yazıp 2 hafta sonra acmanız ?
Beni oyunda her türlü adam tanır Enchantres dediginde tek 1 kişi bu oyunda bu adam bi haksızlık yapdı desin komple çekilicez burdan .
Benim bu oyuna ne kadar para yatırıp Efsun Nesnesine ne kadar para verdigimi tüm herkes bilir
Mert YILDIZ
05318372630
İstanbul/ŞİŞLİ
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Hala çok yanlış kanaldasınız. X kişinin, y kişinin banı niye açıldı da bizimki açılmıyor modunda gidiyorsunuz. x kişi için ya da y kişi için gerekli incelemeler yapılıp ban süresi azaltılıp-arttırılmış olabilir. Bu ne ilk ne de son yaptığımız uygulama.
Toplu halde hile kullanan, kafası atıp gidip pvp server kuran, ardından oyun içerisinde ve forumda reklam yaparak o serverı tutturabileceğini sanan kişilerin serverları tutmayınca tekrar geri dönme çabaları olarak görüyoruz biz şu açtığınız konuları. Açtığınız hiçbir konu silinmedi sadece kilitli duruyor zaten herkes görebiliyor konularınızı.
- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bu oyunda ecrilay loncasına karşı hep bi ön yargı vardı gerkesiz sohbet banları gibi ama Allah büyüktür oyunun ömrünü kendileri kısltıyolar yakında kendileri oynarlar mert can kardeşimde adam gibi adamdır şu oyunda tek suçumuz varsa oda gm yalakası olmamamız dır ...
- Konular
- 56
- Online süresi
- 4d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 103
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- 1,261
- DevLira
- 0
ENCHANTRES
Mert YILDIZ
05318372630
İstanbul/ŞİŞLİ
Merhaba,
Mevzu gene benken deyinim dedim Benim ban sebeblerimin detayi yetkili kisiler tarafindan incelendi ve neticeye varildi . Size gelince daha onceki konuda Shorty gerekli aciklamayi yapti Bu acizlik hala neyin davasi anlamis degilim.Eskilerden kimse yok demişin oyuna gel sana tum eski oyuncalari en son online olma zamanina kadar sayim eskilerden sadece Ecrilay yok
ki ecrilaydan devam edenlerde var kendi serverinizda nice Botlara diyorum.İyi Forumlar.
Son düzenleme:
- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ReLi : Sw'nin Yalakası , Gm Abisinin Canı , senin ne bok oldugunu herkes biliyo buraya gelipde ADAM mış gibi konuşma ufaklık numaram orda ufacık sıkıntın varsa bekliyorum 😜
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,131
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,763,805
- DevLira
- -3
Hala çok yanlış kanaldasınız. X kişinin, y kişinin banı niye açıldı da bizimki açılmıyor modunda gidiyorsunuz. x kişi için ya da y kişi için gerekli incelemeler yapılıp ban süresi azaltılıp-arttırılmış olabilir. Bu ne ilk ne de son yaptığımız uygulama.
Toplu halde hile kullanan, kafası atıp gidip pvp server kuran, ardından oyun içerisinde ve forumda reklam yaparak o serverı tutturabileceğini sanan kişilerin serverları tutmayınca tekrar geri dönme çabaları olarak görüyoruz biz şu açtığınız konuları. Açtığınız hiçbir konu silinmedi sadece kilitli duruyor zaten herkes görebiliyor konularınızı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...