Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
yaw geç bu ayaklarıyardım istememişmiş benim filesimi bile kullanıyosun burya kanıtları atardımda değil 2 yüzlü yüzsüz oldugun için kanıtları atsamda kıvırırsın hadi yaylan şimdi busana son postum bu post sana fazla bile
Anlamaman normal burdan yemez yandan alayım diyon her seferinde amma velakin son olarak benim dosyalarım diyorsunda sourcende iki tane fixin var client sourcende oyle gamede oyle pack zaten markin burda sourceye pack ve game oturtunca senin oluyorya ben ymire dahi adayim
hadi bi uza konumdan kendi yaptigin birsey olursa tekrar yazarsinKardeş bi bakarmısın ? Diyorm ki sorunsuz kadim efsun ve offline shop sistemi paylaşırmısın ?
anlamaman normal burdan yemez yandan alayım diyon her seferinde amma velakin son olarak benim dosyalarım diyorsunda sourcende iki tane fixin var client sourcende oyle gamede oyle pack zaten markin burda sourceye pack ve game oturtunca senin oluyorya ben ymire dahi adayimhadi bi uza konumdan kendi yaptigin birsey olursa tekrar yazarsin
Kardeş bi bakarmısın ? Diyorm ki sorunsuz kadim efsun ve offline shop sistemi paylaşırmısın ?
paylaşıyorum zaten zamanla sık boğaz etmezsen sevinirim.
Tamam kusura bakma bekliyoruz
paylaşıyorum zaten zamanla sık boğaz etmezsen sevinirim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)