mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Lisans Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Was Geth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

yaw geç bu ayakları :D yardım istememişmiş benim filesimi bile kullanıyosun burya kanıtları atardımda değil 2 yüzlü yüzsüz oldugun için kanıtları atsamda kıvırırsın hadi yaylan şimdi busana son postum bu post sana fazla bile

Anlamaman normal burdan yemez yandan alayım diyon her seferinde amma velakin son olarak benim dosyalarım diyorsunda sourcende iki tane fixin var client sourcende oyle gamede oyle pack zaten markin burda sourceye pack ve game oturtunca senin oluyorya ben ymire dahi adayim :-) hadi bi uza konumdan kendi yaptigin birsey olursa tekrar yazarsin

Kardeş bi bakarmısın ? Diyorm ki sorunsuz kadim efsun ve offline shop sistemi paylaşırmısın ?
anlamaman normal burdan yemez yandan alayım diyon her seferinde amma velakin son olarak benim dosyalarım diyorsunda sourcende iki tane fixin var client sourcende oyle gamede oyle pack zaten markin burda sourceye pack ve game oturtunca senin oluyorya ben ymire dahi adayim :-) hadi bi uza konumdan kendi yaptigin birsey olursa tekrar yazarsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri