Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Sistemleri Paylaşırmısın?
:d ergenlikten çıkmalısın bence koçum kemik diyo bide olum daha geçen kitmir yani benden lonca liderleri sistemini istemyomuydun çokmu unutkansın herzamanki gibi yine dosyalarımla prim yapıyosun cahil çocuk![]()
![]()
Hala anlamanda güçlük cektiğini düșünmekteyim ?
1- Ben Oğuzhan Değilim
2- Bunlar Senin Dosyaların Değil
3- Adım Gibi Hatırlıyorum O Sistemin Pysinde Zorluk Cekmistik Onuda Sen Değil Sumay Kralock Cözmustu.
4- Bu Piyasada Bana Kimse Yardım Etmedi veya Kimseden Henuz Yardım İstemedim Abimin Skypeside Faceside Bellidir Sorunu Olan Gitsin Onla Konușsun Burdan Bana Atıfta Bulunmasın Bana Nasıl Gelirseniz Size Öyle Yaklıșırım.
Son Olarak Sana Gelirsek Sen Önce Senin Olmayan Bir Dosyayı Sahiplenmeyi Bırakmayı Öğren Sonra Gelip Bana Atífta Bulun.
İyi forumlar
Kardeş sorunsuz kadim efsun ve offline shop sistemini paylaşırmısın çok lazımda lütfen ?
hala anlamanda güçlük cektiğini düèünmekteyim ?
1- ben oğuzhan değilim
2- bunlar senin dosyaların değil
3- adım gibi hatırlıyorum o sistemin pysinde zorluk cekmistik onuda sen değil sumay kralock cözmustu.
4- bu piyasada bana kimse yardım etmedi veya kimseden henuz yardım istemedim abimin skypeside faceside bellidir sorunu olan gitsin onla konuèsun burdan bana atıfta bulunmasın bana nasıl gelirseniz size öyle yaklıèırım.
Son olarak sana gelirsek sen önce senin olmayan bir dosyayı sahiplenmeyi bırakmayı öğren sonra gelip bana atífta bulun.
Iyi forumlar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)