Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Kardeşim ben sana anlatamıyorum galiba ben böyle kullandım ve anlatımda ); bunu eksik olduğunu söyledim çok küçük bir hata olduğunuda söyledim zaten. Sen gelmişsin bana şöyle olur böyle olur diyorsun ego kasmayı bırak herkes kendi tahtasını kemirsinOff of anlamıyorsun kardeşim adam canı sıkıldı sistemi kapatmak istedi #define sini kaldırdığı zaman buıld olmaz hata verir ifdef in hiçbir mantığı kalmaz anladınmı you understand me ? neyi itiraz ediyon hayla Xd

Kardeşim ben sana anlatamıyorum galiba ben böyle kullandım ve anlatımda ); bunu eksik olduğunu söyledim çok küçük bir hata olduğunuda söyledim zaten. Sen gelmişsin bana şöyle olur böyle olur diyorsun ego kasmayı bırak herkes kendi tahtasını kemirsin![]()
Ego xd He kardeş he ego kasıyorum doğruları söyleyenler ego kasıyor sen konuya hatalar var yazınca ego olmuyor neyse kusura bakma kardeşim biraz tilt etmek ıcın yaptım bunları aksam aksam bıraz canını sıktım ozur dılerım

Tilt oluncak bir durum yok sonuçta eksik olan bişey var mı yok mu anlatımda ufak da olsaEgo xd He kardeş he ego kasıyorum doğruları söyleyenler ego kasıyor sen konuya hatalar var yazınca ego olmuyor neyse kusura bakma kardeşim biraz tilt etmek ıcın yaptım bunları aksam aksam bıraz canını sıktım ozur dılerım![]()

Kardeşim ben sana anlatamıyorum galiba ben böyle kullandım ve anlatımda ); bunu eksik olduğunu söyledim çok küçük bir hata olduğunuda söyledim zaten. Sen gelmişsin bana şöyle olur böyle olur diyorsun ego kasmayı bırak herkes kendi tahtasını kemirsin![]()
Oyun Seçeneklerindeki Mesafeyi Aşağıya Çekince Pazar İsmi Sol yukardaki Simgelerin Olduğu Yere Gidiyor. Sebep Client srcden mi acaba
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)