TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

[C++, Py] Pazar isim range mesafe sistemi 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan recep7878
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Ben sistemde sorun var demedim anlatımda ki gibi yapılırsa işlemler belirttiğim dosyada ve hatırlamadığım bir tane daha dosyada hata alıcak arkadaşlar. Çok küçük hatalar ) ve ; hatalarıdır. Ben sistemi sorunsuz bir şekilde ekledim. Senin gibi birisiyle burada tartışmaya girmeyip bunu buraya bırakıyorum. Paylaşım için teşekkürler.
XXYa2k.png

Benimle tartışmaya giricek kapasitede degılsın malesef madem o kadar zekisin hataları nasıl duzeltılcenı paylas konunun altına hata alınır deme boş boş yorum atıyosun hata varmış sende demesen adamlar bilmeyecekti.Hatanın çözümünü paylaş hata var diye herkez der.

Benimle tartışmaya giricek kapasitede degılsın malesef madem o kadar zekisin hataları nasıl duzeltılcenı paylas konunun altına hata alınır deme boş boş yorum atıyosun hata varmış sende demesen adamlar bilmeyecekti.Hatanın çözümünü paylaş hata var diye herkez der.
Sen ve senin gibiler ego kasmaya çalışmaktan başka bir şey bilmezsiniz onuda yapamazsınız zaten. Merak etme sıkıntısı olan olursa konu altından yardımcı olurum sen rahat ol aslanım çok istiyorsan gösteriyim.

Anlatımda böyle
Kod:
                m_Config.bDecompressDDS
#ifdef ENABLE_SHOPNAMES_RANGE
                ,m_Config.shopnames_range
#endif

Bu kısım böyle olacak.
Kod:
                m_Config.bDecompressDDS,
                m_Config.shopnames_range);
#endif

Dediğim gibi çok ufak tefek bir hata. Bunun gibi 1-2 kod bloğuda var. O yüzden polemiğe girmem.

Sen ve senin gibiler ego kasmaya çalışmaktan başka bir şey bilmezsiniz onuda yapamazsınız zaten. Merak etme sıkıntısı olan olursa konu altından yardımcı olurum sen rahat ol aslanım çok istiyorsan gösteriyim.

Anlatımda böyle
Kod:
                m_Config.bDecompressDDS
#endif

Bu kısım böyle olacak.
Kod:
                m_Config.bDecompressDDS,
                m_Config.shopnames_range);
#endif

Dediğim gibi çok ufak tefek bir hata. O yüzden polemiğe girmem.

Kod:
                m_Config.bDecompressDDS
#endif
);

:D doğrusu bu canım benim adam define yi kapatırsa senin yaptığın gıbı olduğu zaman hata verir daha onun mantığını cozememıs gelmıs bana ahkam kesiyor.

Kod:
                m_Config.bDecompressDDS
#endif
);

:D doğrusu bu canım benim adam define yi kapatırsan senin yaptığın gıbı olduğu zaman hata verir daha onun mantığını cozememıs gelmıs bana ahkam kesiyor.
Şu anlık bir hata teşkil etmiyor ve build sorunsuz gerçekleşti altına farklı bir şey eklersem ); aşağıya kaydırırım sen sıkıntı yapma. İki kod bloğu arasında hiç bir fark yok bir satır altına eklemişsin o kadar. Kendini yüceltmeye çalışma hemen

Şu anlık bir hata teşkil etmiyor ve build sorunsuz gerçekleşti altına farklı bir şey eklersem ); aşağıya kaydırırım sen sıkıntı yapma. İki kod bloğu arasında hiç bir fark yok bir satır altına eklemişsin o kadar. Kendini yüceltmeye çalışma hemen

Off of anlamıyorsun kardeşim adam canı sıkıldı sistemi kapatmak istedi #define sini kaldırdığı zaman buıld olmaz hata verir ifdef in hiçbir mantığı kalmaz anladınmı you understand me ? neyi itiraz ediyon hayla Xd

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri