Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Evet sorun büyük ihtimalle client src'de sistemi tekrar eklemeyi deneyin sistem sorunsuz çalışıyor çünkü.Oyun Seçeneklerindeki Mesafeyi Aşağıya Çekince Pazar İsmi Sol yukardaki Simgelerin Olduğu Yere Gidiyor. Sebep Client srcden mi acaba
hacım gameoptiondialog_rangeshop.py diye bir dosya olusturmandaki amacı öğrenebilir miyim ben gameoptiondialog.py dosyasına salestext_range vs bunları eklesem olmaz mı?
loncası olmayan karakterler pazar kurduğunda pazar mesafesini sola çektiğinde sol üst dropların oraya geliyor malesef ki pazar adı loncası olan çarlarda olmuyor ama client birebir 2 3 kere ekledim başka bir sorun olabilirmi hocam ?
Evet sorun büyük ihtimalle client src'de sistemi tekrar eklemeyi deneyin sistem sorunsuz çalışıyor çünkü.
loncası olmayan karakterler pazar kurduğunda pazar mesafesini sola çektiğinde sol üst dropların oraya geliyor malesef ki pazar adı loncası olan çarlarda olmuyor ama client birebir 2 3 kere ekledim başka bir sorun olabilirmi hocam ?
Oyun Seçeneklerindeki Mesafeyi Aşağıya Çekince Pazar İsmi Sol yukardaki Simgelerin Olduğu Yere Gidiyor. Sebep Client srcden mi acaba
çözebiildiysen banada yaz lütfn
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)