- Konular
- 39
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Teşekkürler güncel atmak marifet degil her zaman son kesen üstünlüğünü ortaya koyar.
Hayır önemli degil her zaman yorum yapabilirsin özgür bir forumdayız.
Teşekkürler
Teşekkürler
haklısın ramona kardeş arkadan vs bağırmak kızılkurt suralarına meydan okundumu kızılkurt bi anda afk ve forum eski vsleri güncelleyip meydan okuma konusunu arka sayfalara uzaklaştırma peşinde

- Konular
- 22
- Online süresi
- 1h 17m
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 25 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
Tebrikler kardeşim. Herkeze güzel 1 mesaj olmuştur umarim.
- Konular
- 598
- Reaksiyon Skoru
- 248
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 135
- MmoLira
- -8
- DevLira
- 0
TeşekkürlerTebrikler kardeşim. Herkeze güzel 1 mesaj olmuştur umarim.
haklısın ramona kardeş arkadan vs bağırmak kızılkurt suralarına meydan okundumu kızılkurt bi anda afk ve forum eski vsleri güncelleyip meydan okuma konusunu arka sayfalara uzaklaştırma peşinde![]()
Bir vs atılmış ve bir taraf kazanmış sen buraya gelip tüm loncanıza meydan okuyorum gibi ifadeler kullanıyorsun.Vs atmak istiyorsun Ö.M yoluyla konuşabiliriz oyun içide konuşabiliriz bu konu başlığında VS TEKLİFLERİ bölümü gibi bir yazı mı var ? hayır burda bir vs konusunun sonucunu içeren bir paylaşımdır.
- Konular
- 39
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Teşekkürler
Bir vs atılmış ve bir taraf kazanmış sen buraya gelip tüm loncanıza meydan okuyorum gibi ifadeler kullanıyorsun.Vs atmak istiyorsun Ö.M yoluyla konuşabiliriz oyun içide konuşabiliriz bu konu başlığında VS TEKLİFLERİ bölümü gibi bir yazı mı var ? hayır burda bir vs konusunun sonucunu içeren bir paylaşımdır.
haklısın ben oyunda yokken vs diye bağaran adamdan ne beklerim :S ha bu arada ben bu vs ler atılmadan öncedir meydan okuyorum şimdimi aklın başına geliyo :S
Son düzenleme:
- Konular
- 598
- Reaksiyon Skoru
- 248
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 135
- MmoLira
- -8
- DevLira
- 0
haklısın ben oyunda yokken vs diye bağaran adamdan ne beklerim :S ha bu arada ben bt vs ler atılmadan öncedir meydan okuyorum şimdimi aklın başına geliyo :S
Benim bu mesajdan çıkaracağım sonuç ben size vs dedim atmadınız yani sen şuan vs atmıyorsun ozaman neden forumdaki meydan okuma konunu güncelleyip duruyorsun oyun içi mesaj atabilirsin veya Ö.M konuşup anlaşıp atabiliriz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)