romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ramona [ 10 ] - [ 4 ] lHAKiMl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arkenhes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 101
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Tebrikler Ferhat

haklısın ramona kardeş arkadan vs bağırmak kızılkurt suralarına meydan okundumu kızılkurt bi anda afk ve forum eski vsleri güncelleyip meydan okuma konusunu arka sayfalara uzaklaştırma peşinde :cool:

Siz vs konularınızı güncelleyince normal geliyorda biz vs konularımızı güncelleyince senin meydan okuma konunu arka sayfalara taşımak anlamına mı geliyor? Ayrıca açtığın konunun madem arka sayfalara düşmemesi derdindesin resim olmayan ve meydan okuma niteliği taşıyan bir konuyu niye resimler ve videolar bölümüne açıyorsun?

haklısın ben oyunda yokken vs diye bağaran adamdan ne beklerim :S ha bu arada ben bu vs ler atılmadan öncedir meydan okuyorum şimdimi aklın başına geliyo :S

Sen oyunda varkende vs diyelim bakalım atacak mısın meydan okuyup ben oyunda yokken vs diyorsunuz gibi bahaneler buluyorsun madem kendine çok güveniyorsun tarih saat ver vs için atılsın o zamanda bu bahaneyi bulabilecek misin çok merak ediyorum :D Ayrıca ''şimdi mi aklın başına geliyo'' bana göre bu da bir bahanedir o zaman hazır değildir ya da değilizdir şimdi hazır olduğumuzu düşünüp şimdi vs diyor ya da diyoruz meydan okuma konusu açan birisinin cesareti var demektir cesareti olan biriside bahanelerin arkasına sığınmaz :D

Tebrik Ederim :p

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri