shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ramona [ 10 ] - [ 4 ] lHAKiMl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arkenhes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 101
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Şu yok o vs aymış çarda yok bu atmış davasını geçin artık çocuk çocuk işler yapmayın kimin attıgı önemlimi çarın ismine bakın kafidir. Artık şu muhabbet bu sv den gitsin afamlar belki sizin gbi prof degildir reset atmada 😋😋 hadi tebrikler.

Senin kendi cevrence cikardigin sonuc bos bir sonuc ... ben oyun birakmisim oyunda degilim online degilim sen vs diye bagiriyosun biraz mantik yurut yaptigin bu soytarilik ile ilgili! Ben donmusum bakiyorum oyundasiniz dolaniyonuz meydan okudugum an kizilkurt loncasi suralari bi anda afk kaliyo nedense ☺☺

Oyun içi sohbet satırından sana vs diyen olmadı zaten foruma konu açıyorsunuz vs vs vs diye gelmişsin burda oyunu bırakdım diyorsun.

ozaman konu kapat insanların vaktini çalma hergün güncel atıyon geç diyorum vs tık yok ozaman konu açmanın laf etmenin mantıgı yok.

Senin kendi cevrence cikardigin sonuc bos bir sonuc ... ben oyun birakmisim oyunda degilim online degilim sen vs diye bagiriyosun biraz mantik yurut yaptigin bu soytarilik ile ilgili! Ben donmusum bakiyorum oyundasiniz dolaniyonuz meydan okudugum an kizilkurt loncasi suralari bi anda afk kaliyo nedense ☺☺

Loncan gibi sende komedisin tıpkı sende oyunu bıraktım deyip başkalarının çarlarına girip vs atıp prim yapan malum şahıs gibi oyunu bıraktım deyip oyunda o soytarılık diye tabir ettiğin kelimenin hakkını veriyorsun :D Şimdi biz vs deyince oyunu bıraktım bahanesinin arkasına sığınıyorsun :D Sen değil miydin KIZILKURT suraları hepinize meydan okuyorum diyen sen değil miydin oyunu bıraktım deyip meydan okuma konusu açıp oyuna tekrar geri döndüm diyen şimdi yine sen değil misin biz meydan okumanı kabul edince sürekli birilerine vs arena ya da setine vs deyip teklifi kabul edilince afk kalan şahıs gibi oyunu bıraktım diyen :D Korku böyle bir şey olsa gerek :cool:

Oyun içi sohbet satırından sana vs diyen olmadı zaten foruma konu açıyorsunuz vs vs vs diye gelmişsin burda oyunu bırakdım diyorsun.

ozaman konu kapat insanların vaktini çalma hergün güncel atıyon geç diyorum vs tık yok ozaman konu açmanın laf etmenin mantıgı yok.

estafurullah kimsenin vaktini çalmıyorum ve oyun içi vs diye bağaran sendin hadi inkar et rezil ediyim seni ve ben döndüm oyuna size vs dedim ki arkamdan vs diyen birinin hevesi kursağında kalmasın dedim açık cası biraz acıdım sana neyse seni konunla baş başa bırakıyorum eğer ulaşmak isterseniz benim konularımın kapısı açık :) :) ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri