- Konular
- 4,504
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 27d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 7,257
- Altın Konu
- 60
- Başarım Puanı
- 487
- MmoLira
- 954
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Senı etmem cnku sen zaten Sözlerının yetmedıgı yerde hakaret kullanan bır şahıssın. Sen sütten cıkmıs ak kaşık ol benim ıcın fark etmez kendını ne göruyosan onunla yetin. Kaybolup kaybolmayacagımıda kendım bilirim .Yorumlarını yazarken once bı kendını yokla ondan sonra Karsıdakıne yaz ben ole yapıyorum. Sımdı bılıyorum burada benı kıskırtmak ıstedıgınızı ama Benım agzımdan gram laf cıkmaz Ugrasmayın .
Sütten çıkmış ak kaşık pozisyonuna girme yemezler . Şimdi bişey dicem de neyse sen böyle beynini fazla zorlama sonra sacmaliyorsun çünkü. Tebrik ettiysen kaybol hadi
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 193
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 22 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Senı etmem cnku sen zaten Sözlerının yetmedıgı yerde hakaret kullanan bır şahıssın. Sen sütten cıkmıs ak kaşık ol benim ıcın fark etmez kendını ne göruyosan onunla yetin. Kaybolup kaybolmayacagımıda kendım bilirim .Yorumlarını yazarken once bı kendını yokla ondan sonra Karsıdakıne yaz ben ole yapıyorum. Sımdı bılıyorum burada benı kıskırtmak ıstedıgınızı ama Benım agzımdan gram laf cıkmaz Ugrasmayın .
Tamam sakin ol triplere girme. Laflarım size ağir gelir tasiyamazsiniz

- Konular
- 1,411
- Online süresi
- 9h 31m
- Reaksiyon Skoru
- 305
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 244
- MmoLira
- 36
- DevLira
- 0
lNarsinha derken ? Konuyla alakası olmayan bır nıck ve benım alakam ne ? haa gerçi vs yi atan narsinha dogru dedın Savasma kısmına gelınce Sen koselerın sessız çırağı Ben sahaların Sonsuz Kralı Beyın meyın gerek yok rencıde edıcı sozlerden vazgeç Doğal Kelımeler Kullan ?
Bize mi özenmeye calısıyosun kardes ? anlamadım ki Özenmeyin kendiniz olun . Bi konuyu bir konuya cevırme cabalarına gırme ayrıca senın yaptıgın demıssın Biz siz gibi Nıck acıp oyun ıcerısınde Kımseyi Kıskırtmayız . Bununda kanıtı zaten bu konuda mevcut Kendınızı sudan cıkmıs ak kaşık gibi göstermeyin .Bak bakalım kım kıme özenıyor ? http://www.turkmmo.com/oyuncular-ar...ra-dikkat-sharkql-tehlikesi.html#post19230907
Tam da tahmin ettiğim gibi attığın yorumlardan bir habersin yazdıklarını sen kendin bile anlamıyorsun bir önceki postunda kışkırtmadan bahsetmişsin.Bende sana kışkırtmanın nasıl olduğunu anlatmaya çalıştım ama gördüğüm kadarıyla onuda anlayamamışsın ne tesadüf.
Söylediğim sözü üzerine alınman beni ilgilendirmez dünya edebiyatından bir bukle o hoşuna gittiyse devam edebilirim.:smile:
Savaşmak istiyorsan kendi cahilliğinle savaş.
Son düzenleme:
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Fazla Kasma Kendini PatlıyacanTamam sakin ol triplere girme. Laflarım size ağir gelir tasiyamazsiniz![]()

- Konular
- 4,504
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 27d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 7,257
- Altın Konu
- 60
- Başarım Puanı
- 487
- MmoLira
- 954
- DevLira
- 0
Senin kullandıgın kelımeler bana ağır gelmez Eğlenıyorum farkında degılsın ? Lafının yetmedıgı yerde hakaretın mı baslayacak ? buyur söz sende ?
Tamam sakin ol triplere girme. Laflarım size ağir gelir tasiyamazsiniz![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)