kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ramona [ 10 ] - [ 4 ] lHAKiMl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arkenhes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 101
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bize mi özenmeye calısıyosun kardes ? anlamadım ki Özenmeyin kendiniz olun . Bi konuyu bir konuya cevırme cabalarına gırme ayrıca senın yaptıgın demıssın Biz siz gibi Nıck acıp oyun ıcerısınde Kımseyi Kıskırtmayız . Bununda kanıtı zaten bu konuda mevcut Kendınızı sudan cıkmıs ak kaşık gibi göstermeyin .Bak bakalım kım kıme özenıyor ? http://www.turkmmo.com/oyuncular-ar...ra-dikkat-sharkql-tehlikesi.html#post19230907

Madem zoruna gitmiyor,senin yaptığın şeyleri başkası yapınca burada kınama,karalama çabası içine girmeyeceksin o zaman.Sana bu yolda başarılar.

Son düzenleme:
Beni kesemedin kardeş :) cümlelerin çok çelişiyor be gülüm :*
Seni kesmeye gerek duymadım sebebide şudur item sana ben veriyodum :D Çok kez kesmek için uğrastım ama otobüsler araya girdi .s Otobüsle nereye gidiyosan yıllardır bi inemedin eve bir varamadın. Neyse sana iyi geceler artık :D

Seni kesmeye gerek duymadım sebebide şudur item sana ben veriyodum :D Çok kez kesmek için uğrastım ama otobüsler araya girdi .s Otobüsle nereye gidiyosan yıllardır bi inemedin eve bir varamadın. Neyse sana iyi geceler artık :D
Seni kesmeye gerek duymadım değil yemedi bi yerlerim dersen daha dogru :) Kendini avutmak güzeldir hadi uzayın kirletme buraları naşşş

kızılkurt Ninjaları İle ws Atılır Diyince Afk Mode On - kızılkurt Suraları ile ws atılır diyince afk mode on aradan 1 hafta geçer Açık Yakalayınca Boruları Ötmeye Başlar Ama O Boru Ellerinizde Patlar Sonra Sesiniz Kesilir

Moderatör tarafında düzenlendi:
lNarsinha derken ? Konuyla alakası olmayan bır nıck ve benım alakam ne ? haa gerçi vs yi atan narsinha dogru dedın Savasma kısmına gelınce Sen koselerın sessız çırağı Ben sahaların Sonsuz Kralı Beyın meyın gerek yok rencıde edıcı sozlerden vazgeç Doğal Kelımeler Kullan ?
Attığım yorum ile özenmek kelimesini nasıl bağdaştırdın çok garip gerçi yorum atanın sen olduğunu görünce pek de bir mantık aramaya gerek yok.
Kim kimi kışkırtmış nick açıp kurduğun cümleyi sen kendin anladın mı ondan bile şüpheliyim.Kışkırtma mı görmek istiyorsun bak sana kışkırtma göstereyim
kışkırtma dediğin budur.
Ek olarak özenmekle attığın konudan önce Sharq Nickli Hesap buna bir bak bakayım kim kime özeniyor.

Beyinlerimiz savaşsın isterdim ama görüyorum ki silahsızsınız.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri