HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
canım öyle istedi öyle yaptım senle ne alakası var. Bu arada sen paylaşmadan önce yaptım ben bunuTamam da gui çıktığına göre illa benim gibi yazı yazıp onaylatmanıza gerek yok![]()

ben sana ben önce yaptım vs dedim mi? insan gibi öneri yapıyorum sen çocuk gibi cevap veriyorsun + önce pvp resim konusunda konu açtım zatencanım öyle istedi öyle yaptım senle ne alakası var. Bu arada sen paylaşmadan önce yaptım ben bunu![]()
orda diyosunki illa benim gibi onaylatmanıza gerek yok bende bunu zaten pvp resimde gördüm biraz gelişmiş bişeyler olsun dedimben sana ben önce yaptım vs dedim mi? insan gibi öneri yapıyorum sen çocuk gibi cevap veriyorsun + önce pvp resim konusunda konu açtım zaten
ekledim yani burda öyle illa benim gibi yazınca tersime gitti olay bu ben senden önce kodladım demedim sen paylaşmadan önce kodladım dedim
yorumun için teşekkürler.Ben yanlış anladım heralde sorun yokorda diyosunki illa benim gibi onaylatmanıza gerek yok bende bunu zaten pvp resimde gördüm biraz gelişmiş bişeyler olsun dedim
ekledim yani burda öyle illa benim gibi yazınca tersime gitti olay bu ben senden önce kodladım demedim sen paylaşmadan önce kodladım dedimyorumun için teşekkürler.

bro
buralar sankı kokmaya basladıBen yanlış anladım heralde sorun yok
bro

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)