HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben onu Frozen istediği için yaptım öyle basit şeylere sistem demiyorum zaten hem senin bunu luayla yapmaya çalıştığını duydum:m08:Benim paylaştığım konu çok basit ve sıradan ve çok gerekli bişey, ama sen napıyosun gereksiz paylaşımlar yapıyosun, kamp ateşine süre koymak nedir dA:SW
Hadi şimdi uzaklaş konudan
Ben onu Frozen istediği için yaptım öyle basit şeylere sistem demiyorum zaten hem senin bunu luayla yapmaya çalıştığını duydum:m08:
![]()
Hadi şimdi uzaklaş konudan
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş ne deyim. Sadece c++ diliyle çalışan bir özelliği luaya niye taşıyım ben ? Taşımak istesem taşırım ama. İsayla bu konu üzerine geçen tüm konuşmamış bu ;
Çılgın coderler sizi D:AS
Madem sen yapacaktınTencere yuvarlanmış kapağını bulmuş ne deyim. Sadece c++ diliyle çalışan bir özelliği luaya niye taşıyım ben ? Taşımak istesem taşırım ama. İsayla bu konu üzerine geçen tüm konuşmamış bu ;
![]()
Çılgın coderler sizi D:AS
O zaman gereksizi niye yazdın sen paylaşsan çok öenmli bir konu olacaktı değil mi?Benim paylaştığım konu çok basit ve sıradan ve çok gerekli bişey, ama sen napıyosun gereksiz paylaşımlar yapıyosun, kamp ateşine süre koymak nedir dA:SW
adeyyoMadem sen yapacaktın
O zaman gereksizi niye yazdın sen paylaşsan çok öenmli bir konu olacaktı değil mi?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)