HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tabi canım hiç zor değil zaten boyutları pythondan falan yapmıyorum elle büyütüp küçültüyorum![]()
Bana göre zor değil açıkcası en fazla 5 dakikamı alır orası, çok büyütüyorsun. Büyüttüğün için zorlanacağım diye düşünüyorsun.:smile:
Aferin sana, çok profesyonel bir sistem geliştirmişsin helal olsun bravo tebrik ederim süpersin mükemmelsin fevkaladesin.
Bumu beklentin
As:A
Bumu beklentin
As:ATeşekkürler senin ticaretten 10 saniye kaldırma sistemin kadar iyi olmasada geçiniyoruz işte.Aferin sana, çok profesyonel bir sistem geliştirmişsin helal olsun bravo tebrik ederim süpersin mükemmelsin fevkaladesin.
Bumu beklentinAs:A
Teşekkürler senin ticaretten 10 saniye kaldırma sistemin kadar iyi olmasada geçiniyoruz işte.
Harbiden boş tartışmalar yapıyorsunuz birlik olmak varken. Bir şey demek istemiyorum..
Benim paylaştığım konu çok basit ve sıradan ve çok gerekli bişey, ama sen napıyosun gereksiz paylaşımlar yapıyosun, kamp ateşine süre koymak nedir dA:SWTeşekkürler senin ticaretten 10 saniye kaldırma sistemin kadar iyi olmasada geçiniyoruz işte.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)