HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
#Güncel
[FONT=&]Sistem nasıl çalışıyor?:char.cpp açılır-aratılır:
Oyuncu son seviyeye geldiğinde kendisine chat gelir, son seviyeye geldin,
ödülünü almak istiyorsan /[/FONT][FONT=&]istiyorum[/FONT][FONT=&] yaz der.
Eğer ödülü almazsa her oyuna girişte bu tekrarlanır.
Ödülü bir kez aldıktan sonra panel bir daha açılmaz.
Bir kaç resim:
[/FONT]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
------------------------------------------------
Altına Eklenir;Kod:else { AutoGiveItem(27002, 2); AutoGiveItem(27003, 2); } }
Kod:if (GetLevel() == gPlayerMaxLevel && GetQuestFlag("give_basic_weapon.odul_black_aldim") != 1) { ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("Max seviyeye ulastiniz")); ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("Odulunu almak icin /istiyorum yaz!")); }
------------------------------------------------cmd.cpp açılır-aratılır:
Altına Eklenir;Kod:ACMD(do_pcbang_check);
Tekrar Aratılır:Kod:///New Gift System by Blackdragonx61 ACMD(do_Istiyorum); ACMD(do_oduller); ///New Gift System by Blackdragonx61
Altına Eklenir;Kod:{ "stun", do_stun, 0, POS_DEAD, GM_LOW_WIZARD },
Kod:{ "istiyorum", do_Istiyorum, 0, POS_DEAD, GM_PLAYER }, { "oduller", do_oduller, 0, POS_DEAD, GM_PLAYER },
------------------------------------------------cmd_general.cpp açılır-aratılır:
Altına Eklenir;Kod:ACMD(do_in_game_mall)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kod:ACMD(do_Istiyorum) { if (ch->GetLevel() == gPlayerMaxLevel && ch->GetQuestFlag("give_basic_weapon.odul_black_aldim") != 1) { ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_COMMAND, "panel_ac"); } else ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("Bu Duzenleme Mevcut Degil!")); return; } ACMD(do_oduller) { char arg1[256]; one_argument(argument, arg1, sizeof(arg1)); const int altinim = ch->GetGold(); if (ch->GetLevel() == gPlayerMaxLevel && ch->GetQuestFlag("give_basic_weapon.odul_black_aldim") == 0) { if (ch->IsDead() || ch->GetHP() <= 0 || !ch->IsPC()) { ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("Oluyken bu islem gerceklestirilemez!")); return; } if (*arg1) { switch (LOWER(*arg1)) { case 'y': ///bug fix 1 if ((altinim + 200000000) > 2000000000) { ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("Envanterinizde cok altin var, islem gerceklestirilemedi!")); return; } else { ch->GiveGold(200000000); ch->CHARACTER::SetQuestFlag("give_basic_weapon.odul_black_aldim", 1); } break; case 'a': ch->AutoGiveItem(50514); ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("Odulunuz basariyla verildi!")); ch->CHARACTER::SetQuestFlag("give_basic_weapon.odul_black_aldim", 1); break; case 'b': ch->AutoGiveItem(50515); ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("Odulunuz basariyla verildi!")); ch->CHARACTER::SetQuestFlag("give_basic_weapon.odul_black_aldim", 1); break; case 'c': ch->AutoGiveItem(80017); ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("Odulunuz basariyla verildi!")); ch->CHARACTER::SetQuestFlag("give_basic_weapon.odul_black_aldim", 1); break; } } else { ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("Bu Duzenleme Mevcut Degil!")); return; } } else { ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("Bu Duzenleme Mevcut Degil!")); return; } }------------------------------------------------game.py açılır-importlara eklenir;
Aratılır:Kod:import black_hediye
Altına Eklenir;Kod:"PlayMusic" : self.__PlayMusic,
En Sona Eklenir;Kod:"panel_ac" : self.Blackdragonx61,
Kod:def Blackdragonx61(self): self.black_gift = black_hediye.BlackHediye() self.black_gift.OpenWindow()[FONT=&]------------------------------------------------
constinfo.py açılır-içine eklenir;
[/FONT]Kod:[FONT=comic sans ms][COLOR=#0000cd][B]sarirenk="|cffFDD017|H|h" [/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=comic sans ms][COLOR=#0000cd][B]mavirenk="|cff00ccff"[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER][FONT=&]------------------------------------------------[FONT=&]locale_xx/locale.game.txt içine eklenir;
[/FONT]
[/FONT]Kod:BLACK_SORU_DIALOG Almak istediğinize emin misiniz?[FONT=&]------------------------------------------------
root'a atılır:
[/FONT]
Konu içerisindeki link kırık olduğu için konu kapatıldı yenilemek isterseniz. iletişime geçin lütfen
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)