noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Classtekno Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan koperlos21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kardeşim bol şans diliyorum sana bende dün parayı yatırdım ayın 27'sin de de satışlar durdurulmuş şimdi ticket skype mail telefon üzerinden ulaşamıyorum ama hata bende heralde :)

Kardeşim biraz araştırsaydın keşke geçmiş olsun sanada :(

Kardeşim biraz araştırsaydın keşke geçmiş olsun sanada :(
ben bu adilere para yatırmaktan son anda yırttım alansofta odeme yaptım bu classteknonun sahıbı zaten dolandırıcı bır herifmiş gördük sayısız şikayeti var heryerde

ben bu adilere para yatırmaktan son anda yırttım alansofta odeme yaptım bu classteknonun sahıbı zaten dolandırıcı bır herifmiş gördük sayısız şikayeti var heryerde

Kardeşim ne zaman arasam açıyordu güzel konuşuyordu inandım ama dolandırıcı çıktı.Zaten satışı yasaklandı artık bi iş yapamaz :)

Rasim bey sunucum kapali 2 haftadir ariyorum acmiyosunuz . Ozelden ve sirket numarasindan cikan yok . Umariz para icin dolandirma derdine dusmemissinizdir. Suan basiniza bi kaza vs gibi veya is yerinizde sorun yasamis olabileceginiz dusuncesindeyiz ama ins kaza vs gibi sorun yoktur. Attigimiz ticketlere skype veya sirket numarasindan artik bi kisi cikip boyle soyle sorun veya sıkıntimiz var desin.

@Class Tekno;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Rasim bey sunucum kapali 2 haftadir ariyorum acmiyosunuz . Ozelden ve sirket numarasindan cikan yok . Umariz para icin dolandirma derdine dusmemissinizdir. Suan basiniza bi kaza vs gibi veya is yerinizde sorun yasamis olabileceginiz dusuncesindeyiz ama ins kaza vs gibi sorun yoktur. Attigimiz ticketlere skype veya sirket numarasindan artik bi kisi cikip boyle soyle sorun veya sıkıntimiz var desin.

@Class Tekno;

Kardeşim safmısın sen yanlış anlama ama ben dahil herkes dolandırıldı burda. Sana da geçmiş olsun

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri