- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 48
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kardeşim bol şans diliyorum sana bende dün parayı yatırdım ayın 27'sin de de satışlar durdurulmuş şimdi ticket skype mail telefon üzerinden ulaşamıyorum ama hata bende heralde![]()
Kardeşim biraz araştırsaydın keşke geçmiş olsun sanada

- Konular
- 96
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben bu adilere para yatırmaktan son anda yırttım alansofta odeme yaptım bu classteknonun sahıbı zaten dolandırıcı bır herifmiş gördük sayısız şikayeti var heryerdeKardeşim biraz araştırsaydın keşke geçmiş olsun sanada![]()
- Konular
- 31
- Online süresi
- 29m 21s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay
- Başarım Puanı
- 109
- MmoLira
- 111
- DevLira
- 0
ben bu adilere para yatırmaktan son anda yırttım alansofta odeme yaptım bu classteknonun sahıbı zaten dolandırıcı bır herifmiş gördük sayısız şikayeti var heryerde
Kardeşim ne zaman arasam açıyordu güzel konuşuyordu inandım ama dolandırıcı çıktı.Zaten satışı yasaklandı artık bi iş yapamaz

- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 12 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Rasim bey sunucum kapali 2 haftadir ariyorum acmiyosunuz . Ozelden ve sirket numarasindan cikan yok . Umariz para icin dolandirma derdine dusmemissinizdir. Suan basiniza bi kaza vs gibi veya is yerinizde sorun yasamis olabileceginiz dusuncesindeyiz ama ins kaza vs gibi sorun yoktur. Attigimiz ticketlere skype veya sirket numarasindan artik bi kisi cikip boyle soyle sorun veya sıkıntimiz var desin.
@Class Tekno;
@Class Tekno;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 31
- Online süresi
- 29m 21s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay
- Başarım Puanı
- 109
- MmoLira
- 111
- DevLira
- 0
Kardeşim safmısın sen yanlış anlama ama ben dahil herkes dolandırıldı burda. Sana da geçmiş olsunRasim bey sunucum kapali 2 haftadir ariyorum acmiyosunuz . Ozelden ve sirket numarasindan cikan yok . Umariz para icin dolandirma derdine dusmemissinizdir. Suan basiniza bi kaza vs gibi veya is yerinizde sorun yasamis olabileceginiz dusuncesindeyiz ama ins kaza vs gibi sorun yoktur. Attigimiz ticketlere skype veya sirket numarasindan artik bi kisi cikip boyle soyle sorun veya sıkıntimiz var desin.
@Class Tekno;
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)