- Konular
- 314
- Online süresi
- 21m 55s
- Reaksiyon Skoru
- 169
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 163
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Geçmiş olsun..
Eyvallah
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 151
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yaklaşık 2 2.5 aydır fasdaydım fastayken Konunun ödemesi elemanıma yapıldı lakin arkadaşa ulaşmamış elemanım parayı yürütüp kaçtı yaklaşik o zaman 300 dolar ödeme yaptım. Arkadaşa zamanında sunucusu teslim edildi bizi tanıyan tanır kim oldugumuzu bilen bilir hiç bi şeyden çekinmedik bu güne kadar herşeyin ardında durduk büyük yatırımlar alt yapilar oluşturduk lakin elemanlarımızı dahi düzgün seçemedik.Konuda artık zaman aşımına uğradı eğer arkadaş istiyorsa adıma dava açabilir bende elemanıma açarim oda ona açar arkadaşa ödemesini yapicagımı söylemiştim. Lakin belli durumlar oldu ödemesi yapılamadı. Buda yapılmicagı anlamına gelmiyor ailevi sebeblerden dolayı giremiyorum şuandada tabletten yazıyorum.Ben arkadaşın ödemesini yapmiştim önceden tekrar yapmayı kabul ettigim halde orçun durmaz haklı şahısa bu hafta içinde dava açıcam kendiside katılabilir.Benim ailemle ilgili özelimle ilgili şeyler açıklandıgı an bende gerekli mercihlere başvurcagımı açık açık belirtmekteyim.
Son düzenleme:
- Konular
- 314
- Online süresi
- 21m 55s
- Reaksiyon Skoru
- 169
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 163
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
Yaklaşık 2 2.5 aydır fasdaydım fastayken Konunun ödemesi elemanıma yapıldı lakin arkadaşa ulaşmamış elemanım parayı yürütüp kaçtı yaklaşik o zaman 300 dolar ödeme yaptım. Arkadaşa zamanında sunucusu teslim edildi bizi tanıyan tanır kim oldugumuzu bilen bilir hiç bi şeyden çekinmedik bu güne kadar herşeyin ardında durduk büyük yatırımlar alt yapilar oluşturduk lakin elemanlarımızı dahi düzgün seçemedik.Konuda artık zaman aşımına uğradı eğer arkadaş istiyorsa adıma dava açabilir bende elemanıma açarim oda ona açar arkadaşa ödemesini yapicagımı söylemiştim. Lakin belli durumlar oldu ödemesi yapılamadı. Buda yapılmicagı anlamına gelmiyor ailevi sebeblerden dolayı giremiyorum şuandada tabletten yazıyorum.Ben arkadaşın ödemesini yapmiştim önceden tekrar yapmayı kabul ettigim halde orçun durmaz haklı şahısa bu hafta içinde dava açıcam kendiside katılabilir.Benim ailemle ilgili özelimle ilgili şeyler açıklandıgı an bende gerekli mercihlere başvurcagımı açık açık belirtmekteyim.
Benim derdim sadece sizledir ailenizle ilgili açıklama yapmam yapsamda elime bişey geçmez ben 100gün beklemişim sizede bunu izah ettim 1 kez başınızdan geçen olayı söylediniz bende olumlu baktım sonra birkez daha olay yaşadınız yine bişey demedim ama üçüncüsündede artık sabredeceğimi sanmıyorum 3 kere beni oyaladınız parayı yatıracağım diye artık olan olsun.
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 151
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Benim sana iyi niyetim sadece muhabbetimiz oldugundandır şu zamanda hiç kimse 300 dolarını çöpe atmaz ben fasdayken ödemeyi geçtigim halde elinize ulaşmamış diye tekrardan ödeme yaparım dedim mi dedim arkadaşlığımız oldugu için normalde 300 350 lira gibi bir mevla benim için problem teşkil etmiyor bildigin üzere lakin elim bu ara biraz sıkışık olaylar malum nakit sıkışıklıgım var sadece ben size bunun teminattını veriyorum ve paranın peşinde felan degilim sadece hak yerini bulsun diye ben yarın orçun durmaz adlı şahısa adli dolandırıcılıktan dava açıcam.Benim derdim sadece sizledir ailenizle ilgili açıklama yapmam yapsamda elime bişey geçmez ben 100gün beklemişim sizede bunu izah ettim 1 kez başınızdan geçen olayı söylediniz bende olumlu baktım sonra birkez daha olay yaşadınız yine bişey demedim ama üçüncüsündede artık sabredeceğimi sanmıyorum 3 kere beni oyaladınız parayı yatıracağım diye artık olan olsun.
- Konular
- 877
- Online süresi
- 2h 28m
- Reaksiyon Skoru
- 993
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 281
- MmoLira
- -801
- DevLira
- 0
Benim sana iyi niyetim sadece muhabbetimiz oldugundandır şu zamanda hiç kimse 300 dolarını çöpe atmaz ben fasdayken ödemeyi geçtigim halde elinize ulaşmamış diye tekrardan ödeme yaparım dedim mi dedim arkadaşlığımız oldugu için normalde 300 350 lira gibi bir mevla benim için problem teşkil etmiyor bildigin üzere lakin elim bu ara biraz sıkışık olaylar malum nakit sıkışıklıgım var sadece ben size bunun teminattını veriyorum ve paranın peşinde felan degilim sadece hak yerini bulsun diye ben yarın orçun durmaz adlı şahısa adli dolandırıcılıktan dava açıcam.
Bu nakit sıkışınlığınızın nedeni müşteriden mi kaynaklanıyor? Ya da şöyle diyeyim eleman tercihinizin yanlış olmasının nedeni müşterileriniz mi?
Siz profesyonel misiniz?

24 saat süreniz var, gerekli ödemeler yapılmazsa işlemleri başlatıyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)