Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MajorServers Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qaqaqaqa123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qaqaqaqa123

Level 7
TM Üye
Konular
314
Online süresi
21m 55s
Reaksiyon Skoru
169
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
163
MmoLira
6
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar konuyu inceledikten sonra bana hak vereceğinize ayritetten nasıl sabır ettiğime kanaat getireceğize eminim.Adminlerin ve Yöneticilerin gerekeni yapacaklarını düşünüyorum.Konumda hiç bir değişiklik editleme yoktur.Eğer konumdaki resimler yeterince değilse yöneticilere bu kanıtların kat kat fazlasını gösterebilirim.

Konuya geçmeden önce biraz açıklamaya yapayım: Yunus Şahin yani major serversin sahibi ile mart ayından haziran ayına kadar konuşmalarımız oldu benim amacım okullar kapandıktan sonra serverimi açmak ve serverime özel sistemler yaptırmaktı, istediğim sistemleri yapabilecek adamlar aramaya koyuldum ve türkmmo gibi sitelere bu konuda bana yardımcı olabilecek kişi ve kişiler aramak için konu açtım. Konu açtıktan sonra Yunus Şahin skype üzerinden beni ekledi ve istediğim sistemleri yerine getireceğini söyledi böylelikle tanışmamız gerçekleşti geçen süre içinde gerekenleri konuştuk haziran ayına kadarda konuşmalarımız devam etti okulların kapanma dönemine girmesi ile faliyetlerime başladım ilk işim yunusa gerekli sistemleri yapması + 2aylık 4GB makina kirası + .orglu site için 31 Mayısta verdiği banka hesabına 350TL para yatırdım.5 gün içinde teslim etti dedim istediğim sistemleri oyun içi düzenimi kurduktan sonra yaptırcağım oda tamam sorun değil dedi.Neyse ben başladım kurduğu filesi kendi çapımda ayarlamaya gecemi gündüzüme kattım yavaş yavaş filesi şekil aldırdım lakin haziranın 21'den sonra kayışlar koptu.Denilene göre makinalarını kiraladıkları dedicated şirketi anonymouse tarafından saldırı yemiş hddler hasar görmüş yunusun bana verdiği bilgilere göre dedicated şirketinden hddeki verileri ayıklayacağını 12 günlük emek verdiğim filesimi kurtarmaya uraşacağını daha doğrusu kendi yaptığı filesi kurtarmak maksat ben bahaneyim herneyse işte dediğine göre 5-6 gün hdd den verileri çekmeye uraşmış 3-4 günde ayıklamaya uraştı.Sonuç olarak ne benim files nede onun files kurtuldu ortalama 8-10 gün ordan gitti sonra yunus kayıplara karıştı ağustos'un 24dünde geldi biraz konuştuk ve yurt dışına gittiğini söyledi ben ücretimi geri vermesini istedim ağustosun 30unda verdiğim hesaba yatıracağını söyledi saat 22:00 23:00 gibi cumartesi pazar bankalar kapalı olduğu için pazartesi gitmek zorunda kaldım fakat ücret hala yatırılmamış bu kadar oyaladığı yeter artık gerekenin yapılmasını istiyorum.Geçelim kanıtlara ve resim için gerekli açıklamalara.

Ek:Sitem 1 ay açık kaldı fakat panelsiz kendisinden panel atmasını talep ettim cevabı siteyi kodlattığım adama ulaşamıyorum.
13 Günlük hizmet aldım o süreç içinde yaptığım files makinalar hacklenip hddlerin hasar görmesi sonucu gitti.

Resimler
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
r2zyd.png

Evet Arkadaşlar ilk başta bahsettiğim gibi Mayısın 30'unda hesap numarasını aldım ve 31'inde 350TL yi yatırdım.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
r322n.png

Üstteki konuşmadan sonra böyle bir konuşmamız daha geçti ve haziranın 5'sinde teslim etti.

r328g.png

...

r32lh.png

Girişler kapandı majorserversin elemanı olan Orçun Bey girişleri düzeltti fakat tekrardan puttye erişim gitti.
r32sf.png

...

r32vx.png

...

r32xh.png

...

r3300.png

Asıl amaç kendi filesleri.

r333r.png

Verdiği ümit.

r333r.png

Verdiği ümit.

r3368.png

r33mk.bmp

Denilene göre 29 haziranda teslim edilecekti.

r34f5.png

r34hb.png

Çevrim dışı olarak benle iletişime geçti.

r33yd.png

04.07.2013, 12:02 tarihinde yazdı bana neden üst tarafı almadınız diye sorarsanız konuşma uzun olduğundan dolayı sığmadı eğer mecburi bir durum olursa 2 3 parça şeklince resmi atabilirim.29'unda teslim edeceğini söyledi aradan 5 gün geçti.

r345m.png

...

r34nh.png

16 gün içinde attığım mesajlara yanıt bulamadım turkmmoya 16 gün içerisinde en kötü günde 1 saat online olarak görüküyordu ama bana yanıt vermiyordu.Bu resme inanıp inanmamanız sizin vicdanınıza kalmış dediğim gibi en ufak bir editleme yapmadım olduğu gibi yansıttım.

r34w9.png

Üstdeki resimde 20.07.2013 04:49da yanıtladığı mesaj.Ayrıca o kadar gün benle iletişime geçen oldumuki saygısızlık yapsınlar.
obLkq.jpg

Hztub.jpg

Yurt dışından geldikten sonra bir kaç konuşmamız oldu ve ücreti ağustosun 30'unda akşam vakitleri yatırcağını söyledi

BJj8R.jpg

bDBOU.jpg

heM0V.jpg

NRjmP.jpg

G6PC9.jpg

HFQ8p.jpg

N9ZR.jpg

kTfN1.jpg

iN09M.jpg

30 Ağustos'da parayı yatırcaktı fakat yatırmadı 5 gün yunus'a yazdım sonunda 5 Eylülde cevap verdi.Parası olmadığı için 1 hafta daha bekle dedi ve 1 haftaya %100 yatırcağını söyledi bende tamam dedim.
\-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------/
cQJh4.jpg

VeucF.jpg

Perşembe %100 dedi perşembe işim olduğu için gidemedim bankaya akşam geldim skypeden yunus'a yazdım parayı yatırdınmı diye 3 saat sonra tekrar yazdım gece 1 gibi 180TL eksiği varmış yarin erkenden tamamlayıp 1 gibi yatırcaktı tamam dedim.

\-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------/
VlCaB.jpg

Cuma günü 2 de bankaya gittim bakiye 0 ve eve geldim saat 4 de yunus'a bişeyler yazdım saat 8 de cevap verdi para arıyorum diye %100 yatırcam demişken yine oyaladı.
hc2uH.jpg

zVnor.jpg

1 dk geleceğim dedi 2 gün yine kayboldu açıktı yazıyordum cevap vermiyordu pazar gecesi 3 te cevap verdi kafam iyi değil tolga ile konuş tolgayla konuştum dedi 150TL yi 16 sında kesin yatırırım geri kalan 200TL yi 20 gün içinde halleder yatırırız dedi tamam dedim salı günü tolganın skype açık bişeyler yazıyorum cevap yok neyse dedim belki parayı yatırmıştır gittim yine bakiye 0 çarşamba günü oldu skype açık yine tolganın yazıyorum kardeş cevap verdi abim 1 saate gelecek 3 saat sonra yazdım abin geldimi cevap yok 2 saat sonra yazdım yine cevap yok perşembe oldu skype açık yine bişiler yazdım cevap gelmedi daha sonra tolgayla pazartesi iletişim kurdum dedi 1 haftadır evde yokum bende tamam dedim parayı yatırmayacağı açık ve para olayını artık tolgayla konuşmuyorum son durum olarak 1 haftadır yine yunus bey yok geçmiş 100 gün hala oyalıyorda oyalıyor sırf bu kadar beklememin sebebi olay kolaylıkla kapansın başından geçen olaylar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum sırf bulunduğu durumu dahada kötüleştirmeyim diye bekledim ama çok yanılmışım en kısa zamanda gerekeni yapacağım artık beklediğim yeter.
Son olarak adaletliyim bende kimsenin bir kuruş hakkı kalmasını istemem diyen Yunus Şahin'e saygılar.
@SuFLeR ;
@Salihf7 ;

geçmiş olsun

Firmayı konuya bekliyorum. 24 Saatiniz bulunmakta

Geçmiş olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri