- Konular
- 31
- Online süresi
- 29m 21s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 25 Gün
- Başarım Puanı
- 109
- MmoLira
- 111
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
1 Ağustos Tarihinde Ödeme bildirimi yaptım serveri 2 gün sonra verdiler sorun yok dedim.Serveri verdiler ama öyle bi server verildi ki neye uğradığımı şaşırdım.Puttyden oyunu başlatıyoruz ip lisans hatası veriyor 2 günümüz ona gitti.Herneyse oyun açıldı oyuna bi girdik 1-105 betalı server istediğimizi söylemiştik bize 1-99 server verildi ve beta zırhlar vs gözükmüyor.Bize yeni filese geçiş yapılacağını söylediler.Ticket atmamızı söylediler attık.
Görüldüğü üzere 3 Ağustosta ticketi attık.Gece yükleniceğini söylediler ama 12 Ağustosta teslim aldık.
Putty scriptte sıkıntı yok filesi kurdum herşey iyi gidiyordu.Sitemizi de 13 Ağustosta teslim ettiler zaten.Verdikleri yeni packten giriş yapamıyorum.Siteden navicattan ne kadar üyelik aldıysam olmadı kullanıcı adı veya şifre yanlış diyor.Tickette attığım halde bakılmamıştı ve rasim beyi aradım.
Rasim beyle telefonda konuştuk "Ben serveri teslim etmeden önce denedim sorun yoktu nasıl oluyor diye bi cevap aldım".Size yalan söyleyip oyalıyacak halim yok.Herneyse "Arkadaşlara Söyleyeyim Baksınlar" dedi.20 Ağustos oldu hala ilgilenen olmadı.Oyunu geçtim sitemde herkesde olan php güncellemesini bekliyoruz.Onun ticketini 13 Ağustosta attım
Bilgileri yolladım ;
Bu cevabı aldım.Tarih ya 13 yada 14 Ağustos olması lazım.
Ve gördüğünüz gibi 20 ağustos hala sorunlarım çözülmedi.
Putty şifremi unutmuştum onun için 4 gün önce başvurdum ;
Bu cevaptan tam 2 gün sonra ;
Verdikleri putty şifresi bile yanlış yani artık sıkıldım o kadar sponsor bastık hepsi boşa gitti 10 ağustosta açmayı planladığımız servere şuan giriş bile yapamıyoruz eğer bana 3 gün içerisinde serveri düzeltip veremiyceklerse iade istiyorum
Görüldüğü üzere 3 Ağustosta ticketi attık.Gece yükleniceğini söylediler ama 12 Ağustosta teslim aldık.
Putty scriptte sıkıntı yok filesi kurdum herşey iyi gidiyordu.Sitemizi de 13 Ağustosta teslim ettiler zaten.Verdikleri yeni packten giriş yapamıyorum.Siteden navicattan ne kadar üyelik aldıysam olmadı kullanıcı adı veya şifre yanlış diyor.Tickette attığım halde bakılmamıştı ve rasim beyi aradım.
Rasim beyle telefonda konuştuk "Ben serveri teslim etmeden önce denedim sorun yoktu nasıl oluyor diye bi cevap aldım".Size yalan söyleyip oyalıyacak halim yok.Herneyse "Arkadaşlara Söyleyeyim Baksınlar" dedi.20 Ağustos oldu hala ilgilenen olmadı.Oyunu geçtim sitemde herkesde olan php güncellemesini bekliyoruz.Onun ticketini 13 Ağustosta attım
Bilgileri yolladım ;
Bu cevabı aldım.Tarih ya 13 yada 14 Ağustos olması lazım.
Ve gördüğünüz gibi 20 ağustos hala sorunlarım çözülmedi.
Putty şifremi unutmuştum onun için 4 gün önce başvurdum ;
Bu cevaptan tam 2 gün sonra ;
Verdikleri putty şifresi bile yanlış yani artık sıkıldım o kadar sponsor bastık hepsi boşa gitti 10 ağustosta açmayı planladığımız servere şuan giriş bile yapamıyoruz eğer bana 3 gün içerisinde serveri düzeltip veremiyceklerse iade istiyorum
- Konular
- 12,227
- Online süresi
- 5h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 3,165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 577
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
@Class Tekno; 24 Saat içerisinde açıklama yapınız.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
@Class Tekno; 24 Saat içerisinde açıklama yapınız.
V5 fileste herhangi bir sorun yaşanmadığı ortada. Filesi mattius nickli üyeye yaptırdığımızı ve khan2 alt yapısı ile olduğunu sürekli olarak söyledik. Bunu telefonda ve hertürlü söylememize rağmen sunucuya erişim olmadığı belirtmiş müşterimiz. Lakin herhangi bir sonradan yapılan işlemlerden dolayı sunucu bozulmuş olabilir.
- Konular
- 31
- Online süresi
- 29m 21s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 25 Gün
- Başarım Puanı
- 109
- MmoLira
- 111
- DevLira
- 0
V5 fileste herhangi bir sorun yaşanmadığı ortada. Filesi mattius nickli üyeye yaptırdığımızı ve khan2 alt yapısı ile olduğunu sürekli olarak söyledik. Bunu telefonda ve hertürlü söylememize rağmen sunucuya erişim olmadığı belirtmiş müşterimiz. Lakin herhangi bir sonradan yapılan işlemlerden dolayı sunucu bozulmuş olabilir.
Hocam sunucuya hiç giremedim ki bi işlem yapayım. Sizin gm hesabına , benim açtığım hesaba siteden giriş yapabilirken oyundan giriş yapamıyorum. Verdiğiniz packta bir sorun olduğunu düşünüyorum. Birde admin paneli ne zaman hallediceksiz
Son düzenleme:
- Konular
- 12,227
- Online süresi
- 5h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 3,165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 577
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
@Class Tekno; Müşterinizin cevabına açıklamanızı bekliyorum.Hocam sunucuya hiç giremedim ki bi işlem yapayım sizin gm hesabına , benim açtığım hesaba siteden giriş yapabilirken oyunda giriş yapamıyorum. Verdiğiniz packta bir sorun olduğunu düşünüyorum. Birde admin paneli ne zaman hallediceksiz
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)