- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sorunum devam etmekte herhangi bir iletişim bilgi vs yok .
@YouLostProduction;
Açık veya bug gibi işlemlerde çözüm üretmekteyiz. Günün her saatinin nerdeyse 40 dakikasını telefonda görüşerek geçirmekteyiz. Sms ile iletişime geçebilirsiniz. Daha sonrasında müsait olunan ilk sürede aranacaksınız.
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 48
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Açık veya bug gibi işlemlerde çözüm üretmekteyiz. Günün her saatinin nerdeyse 40 dakikasını telefonda görüşerek geçirmekteyiz. Sms ile iletişime geçebilirsiniz. Daha sonrasında müsait olunan ilk sürede aranacaksınız.
Sorunum 09.08.206 dan beri hala çözüme ulaşılmış değil ayın 9 undan beridir maduruz . bugun yarın diye diye oyalıyorsunuz bıktık artık .
- Konular
- 5,196
- Online süresi
- 6m 18s
- Reaksiyon Skoru
- 1,484
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 446
- MmoLira
- 9
- DevLira
- 0
@Class Tekno ; Müşteri sorunu uzun zamandır yaşadığını söylüyor , sorun için herhangi bir iyileştirme sağlanmamış . Sizden cevap bekliyorum .
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
@Class Tekno ; Müşteri sorunu uzun zamandır yaşadığını söylüyor , sorun için herhangi bir iyileştirme sağlanmamış . Sizden cevap bekliyorum .
Merhabalar ,
Hosting konusunda php güncellemesi için evet sorun yaşadık fakat kullanıma engel değildi. Açık veya herhangi bir şekilde etkisi yoktu. Panelde bazı işlevler geç algılıyordu tüm sorun bundan ibaret.
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 48
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Merhabalar ,
Hosting konusunda php güncellemesi için evet sorun yaşadık fakat kullanıma engel değildi. Açık veya herhangi bir şekilde etkisi yoktu. Panelde bazı işlevler geç algılıyordu tüm sorun bundan ibaret.
Hocam marketi güncel bir şekilde kullanan bir serverimiz var fakat markete item ekleyemiyoruz. Markette kaymalar var . En başından beri oyalıyorsunuz bence bu bilişime artık birşeyin yapılması gerekiyor. burda maduruz siz gelmişsiniz yok şöyle yok böyle . En kısa zamanda gereğinin yapılmasını rica ediyorum sizden başka birşey beklemiyorum. Yeter artık biryere kadar. Yapamayacksanız kapatın firmayı kardeşim. Rezalet ya bıktım oyalanmaktan . TURKMMO Ekibi sizden bricam böyle rezalete göz yummayın konum kaç gündür açık .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)