Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Meraba

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kumse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

benim kimseni ailevi değerlerine hakaret etiim filan yok ablan Ely oynamadım şudan 2 +3 yıl once konuşmuşlugum var çok zaman gecti isimin unutm her neyse sen yürüken ben koşuyodum burda adi yol al :cool:

Son düzenleme:
:)))) demyim demyim diyomda Berki leventin ablan karşı bi zahfı vardır neyse kalbin kırmayım sen hayleprese dunyada yaşa evalat :)

Turkmmo Flood Engelleme

:)))) demyim demyim diyomda Berki leventin ablan karşı bi zahfı vardır neyse kalbin kırmayım sen hayleprese dunyada yaşa evalat :)

Size Hayıdır.

Lan haysiyetsiz herif neden ban yedi chagal çarın, neden oyundan uzaklaştırıyorlar sanıyorsun seni ? Aydın acıt çarıyla nasıl item basıyor sürekli, neden ban yedi açıkla bakayım.

Levent bana zırhı buldu satın aldı. Parasını da verdim zaten. Ben oyunu bırakmama rağmen itemlerik hala benim hesabımda. Leventin banı da açıldı gir oyuna bak bakayım benim itemlerimden birini bile kullanıyor mu ?

Ben sizin gibi yanardöner değilim her şey ortada. Şu serverde 1 gün dışında ban yemedim. Ne hırsızlığım görüldü ne de hile yaptığım. Sizin gini ban yiyen 20 tane hesabım yok benim. Bana karşı konuşurken akıllı ol.

Turkmmo Flood Engelleme

Ablasınamı kendisinemi bilinmez Uzun zaman önce küçük bir söz verdim.Yerine getirdim.Hakkımda ne yüzle hala konuşuyorsunuz.
2 niz! Adımı anmayın olurmu.Kimse ile işim yok mümkün ise gereksiz işlerinize Levent İsmini geçirmeyin.

Son düzenleme:
benim kimseni ailevi değerlerine hakaret etiim filan yok ablan Ely oynamadım şudan 2 +3 yıl once konuşmuşlugum var çok zaman gecti isimin unutm her neyse sen yürüken ben koşuyodum burda adi yol al :cool:

Ben hala koşarım da sen çarım ban yedi diye ağlarsın. Madem şikayetçisiniz yönetimden bırakın oyunu bakın işinize.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)