- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 63
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Konuyu çok boş uzattınız(iLLeGaL Bey) siz.Senin çarının banıyla alakalı bi konu dönmedi yaranmı var neden gocunuyon ?
kimsin ki sen gücüneyim tanımıyorum bile seni "sizi" diyerek beni de çekmiş oluyorsun yazdığını kendin anlayamıyorsun o yüzden bos yapma.
- Konular
- 65
- Online süresi
- 37m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
yaw seni kadar boş konuşan görmedim
- dogur hergün bi İtem Yansıtım dogur Tiçare için aldım ucuz yolu item leri kar yapma amaçlı satıyorum
- Chagal001 hesabını tanırısınız Piyasıya bilmedi için çogu Bastı itemleri gelen teklifleri ban söledi için o fiat dan satıcaksan ben alrım diye Sölemiştim
4 /15 suralı kolye 900T alıp 1400T satdım 1000T 2 +2 hp li kolye alıp ulaş 2500T satdımm öle öle envatırda biçok 4 / 15 item bulundu
benim 10 ay once yansıtım itemleri hiç biirni kandim basmadım hep tiçeret amaçlı alıp satdım
bi cogunzu da Chagal hesabın ucuzdan item aldınız bilyorum misal 5 bin tl ik zırh barış 1 K ya almıştı
Chagal pıyasayı bilmedi için onu bastı itemlleri ben T olrak aldım Ve tiçaret amaçlı 3 alıp 5 satdım Dogur bunu adı tiçaret bot degil
ben hergün bi deşik item ynasııtoym diye adım botuçu ya çıkardınzı oyunda T si olan item al bilri satabilri Tiçeret Streji isteyen bişey
- Bide şu açıdan bak Sizin loncadan barışdan 1.800T zırh aldım 15 15 15 + 15 1500hp bende bot olsa neden o zırha 1800T para veryim ki bende bot olsa bot koyar 300T basılır bu açıdan bak Barışa sorbilirsin
+ ss alsam konuşmazdınzı demisin ben levet le konuştum ss leri alsaydın sen burda havlayamazdın
levent dizidi hesap la oynuyosun o giydin zırh ben satmıştım 2 yıl once levent demişti bi arkadaş çar diziiyom
levet dizidi çarları artislik yapma bence kamil seni bi boku bilmeden Yorum yapıyon![]()
Lan haysiyetsiz herif neden ban yedi chagal çarın, neden oyundan uzaklaştırıyorlar sanıyorsun seni ? Aydın acıt çarıyla nasıl item basıyor sürekli, neden ban yedi açıkla bakayım.
Levent bana zırhı buldu satın aldı. Parasını da verdim zaten. Ben oyunu bırakmama rağmen itemlerik hala benim hesabımda. Leventin banı da açıldı gir oyuna bak bakayım benim itemlerimden birini bile kullanıyor mu ?
Ben sizin gibi yanardöner değilim her şey ortada. Şu serverde 1 gün dışında ban yemedim. Ne hırsızlığım görüldü ne de hile yaptığım. Sizin gini ban yiyen 20 tane hesabım yok benim. Bana karşı konuşurken akıllı ol.
- Konular
- 65
- Online süresi
- 37m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
Oyunu birakmama rağmen haylen arkamdan bir dünya düşman biraktiysam ne mutlu bana bu ne kadar güçlü olduğumu gösterir bu birincisi , ikincisi ise sen kim kopek lan bana karaktersiz diyorsun onunki Bunun ki az cesaretin varsa arada yüzüme karsi desene pust herif burda konu saptırma az cesaretin varsa aramani bekliyorum. Bot kullanmama gelince konu serverin yoneticisi botu oyuna eklemeyi düşünüyorum derken bi sıkıntı görmüyorsa ben kullanırken neden rahatsiz olayim ?
Yüzüne demekle kalmadık loncadan attık seni. Gelmiş hala utanmadan yorum yazıyorsun. Sizin gibi karaktersizler efsun botu kullandığı için herkese efsun botu eklenmesi düşünüldü. İllegal iş yaptınız, inkar ettiniz, ban yiyince de gelmiş suçunuzu savunuyorsunuz. Arasam ne diyeceksin, ne yapacaksın merak ediyorum. Oyunu ben de bıraktım ama senin çarlar geziyor hala. Ban yemekten usanmadın herhalde.
Son düzenleme:
- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Lan haysiyetsiz herif neden ban yedi chagal çarın, neden oyundan uzaklaştırıyorlar sanıyorsun seni ? Aydın acıt çarıyla nasıl item basıyor sürekli, neden ban yedi açıkla bakayım.
Levent bana zırhı buldu satın aldı. Parasını da verdim zaten. Ben oyunu bırakmama rağmen itemlerik hala benim hesabımda. Leventin banı da açıldı gir oyuna bak bakayım benim itemlerimden birini bile kullanıyor mu ?
Ben sizin gibi yanardöner değilim her şey ortada. Şu serverde 1 gün dışında ban yemedim. Ne hırsızlığım görüldü ne de hile yaptığım. Sizin gini ban yiyen 20 tane hesabım yok benim. Bana karşı konuşurken akıllı ol.
----
Turkmmo Flood Engelleme
----
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 65
- Online süresi
- 37m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
))) demyim demyim diyomda Berki leventin ablan karşı bi zahfı vardır neyse kalbin kırmayım sen hayleprese dunyada yaşa evalat
Turkmmo Flood Engelleme
))) demyim demyim diyomda Berki leventin ablan karşı bi zahfı vardır neyse kalbin kırmayım sen hayleprese dunyada yaşa evalat
![]()
Ne diyosun lan sen ? Oyunda yetmedi forumda da ban yemek mi istiyorsun ? Benim tepemi attırma, milletin ailevi değerlerine hakaret etmekten başka hiçbir halt edemeyen çocuğun tekisin. Yüzüme söyleyemeyeceğin lafları tutup klavyeden laf yazma bana
? Anandan babandan sevgi görmemişsin anlıyoruz da git başka yerde avut kendini.
Son düzenleme: