- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ben efsun botu kulandıgım inkar etmiyorum ki Efsun Botu kulandıgım tahriler belli Nick ler Beli Escalade Nick liçarım kulandııgm ayrıca ben kulmandan once turkay bildirdim efsun çalıstına dahil Gerekli onlimi almadısa benim yap bilcegim bişey yok Kulanmandan once turkay söle miştim turkay ya sorbilirsiniz ++ bu hesap 2015 de ban yedi diyosunki turkay kırmız 1 de gelip efsun botu kulandgıın görebiliyorum ben hafatanı 6 gün 11 saat çalışyorum o saatlerde benim hesap larım açık olmuyo bile olsa bile nadir EnemyOne larsson DemoleOder vs T satmakdan ban yedi
Ben sana türkay şu gün şu saat geldi demedim ben tam tarih hatırlamıyom ama sen ban yemiştin o gün yada ertesi günü sanırsam event vardı sen ban yedikten sonra Tam olarak sizin isminizi vermedi ama böyle dedi yani kardeim adamlar eğer seni t satmaktan affedecek olsa dahi efsun botunu biliyorlar çarını açmazlar zaten senin gibi yalancılarında oyunda yeri olmamalı bence..
Hikayende en başından beri saçma yok neymiş sen pcden kalkmışsın abin oturunca t satılr yazmış hemen türkay görmüş abin bilmiyormuş cart curt
DD
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 63
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
hem suçlusunuz hem güçlü kardeşim kullanın kullanın sonra arsız gibi bide bizi yalancı çıkarın.
Ben sizin efsun botundan yediğinize eminim çünkü siz ban yedikten sonra türkay oyundaydı hatırladığıma göre kırmızı 1deydik Efsun botu kullananları görebiliiyorum dedi 1 Saniyede 5efsun atıyorlar onları görüyom dedi.
SS getir demişsin napacam bot kullanırken sizin eve gelip videomu çekecem ? Suçlusunuz bide böyle cool cool cevaplar atmayın sizin çarlarınız sonuna kadar banı haketti
"sizi" derken beni de mi olayın içine çektin?
bence her konuya bilip bilmeden atlama olur mu?
1.si iLLaGaLL oyunda hileden değil ırkçılık yüzünden ban yedi.
2.si 2015 ağustos aylarında türkayın bahsettigi 1 saniyede 5 efsun atıyorlar lafı "ecrilay" loncasına idi.
3.sü bu konuda ki gördüğün resim de ki hesaplar efsun botundan değil "t" satılır yazısından yemiştir.
madde madde yazayım dedim kafan kalın biraz anca anlarsın.
- Konular
- 3,161
- Online süresi
- 8m 6s
- Reaksiyon Skoru
- 206
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- -66
- DevLira
- 0
yaw seni kadar boş konuşan görmedim
- dogur hergün bi İtem Yansıtım dogur Tiçare için aldım ucuz yolu item leri kar yapma amaçlı satıyorum
- Chagal001 hesabını tanırısınız Piyasıya bilmedi için çogu Bastı itemleri gelen teklifleri ban söledi için o fiat dan satıcaksan ben alrım diye Sölemiştim
4 /15 suralı kolye 900T alıp 1400T satdım 1000T 2 +2 hp li kolye alıp ulaş 2500T satdımm öle öle envatırda biçok 4 / 15 item bulundu
benim 10 ay once yansıtım itemleri hiç biirni kandim basmadım hep tiçeret amaçlı alıp satdım
bi cogunzu da Chagal hesabın ucuzdan item aldınız bilyorum misal 5 bin tl ik zırh barış 1 K ya almıştı
Chagal pıyasayı bilmedi için onu bastı itemlleri ben T olrak aldım Ve tiçaret amaçlı 3 alıp 5 satdım Dogur bunu adı tiçaret bot degil
ben hergün bi deşik item ynasııtoym diye adım botuçu ya çıkardınzı oyunda T si olan item al bilri satabilri Tiçeret Streji isteyen bişey
- Bide şu açıdan bak Sizin loncadan barışdan 1.800T zırh aldım 15 15 15 + 15 1500hp bende bot olsa neden o zırha 1800T para veryim ki bende bot olsa bot koyar 300T basılır bu açıdan bak Barışa sorbilirsin
+ ss alsam konuşmazdınzı demisin ben levet le konuştum ss leri alsaydın sen burda havlayamazdın
levent dizidi hesap la oynuyosun o giydin zırh ben satmıştım 2 yıl once levent demişti bi arkadaş çar diziiyom
levet dizidi çarları artislik yapma bence kamil seni bi boku bilmeden Yorum yapıyon![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu adam neyiniz oluyor ?
- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sana bi cvp veridimde Kalbin kırmak istemiyorum 2 le
- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
"sizi" derken beni de mi olayın içine çektin?
bence her konuya bilip bilmeden atlama olur mu?
1.si iLLaGaLL oyunda hileden değil ırkçılık yüzünden ban yedi.
2.si 2015 ağustos aylarında türkayın bahsettigi 1 saniyede 5 efsun atıyorlar lafı "ecrilay" loncasına idi.
3.sü bu konuda ki gördüğün resim de ki hesaplar efsun botundan değil "t" satılır yazısından yemiştir.
madde madde yazayım dedim kafan kalın biraz anca anlarsın.
Konuyu çok boş uzattınız(iLLeGaL Bey) siz.Senin çarının banıyla alakalı bi konu dönmedi yaranmı var neden gocunuyon ?