kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Meraba

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kumse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

yazdığım yazıyı tekrar okumanı isterim.okuyorsanda anlayarak oku

yazdın gayet analadım 2015 12 30 Aralıktan bahsediyoz biz burda bu çar ların Efsun botu ne alaksı var

orda yazılan çar ların hepsi abi kurbanı Bilmiyerek T Satmakdan SErvırdan Uzaklaştırlıdı

resim de Yazı lan Nick lerin Efsun botuna kulandıgı na dahil Bi Ss Ve kanıt Varsa Getir Görelim

ban yemsebim

yazdığım yazıyı tekrar okumanı isterim.okuyorsanda anlayarak oku

Bence sen yazdıklarını düşünerek yaz burda yok sen efsun botundan yedin yok o yüzden yedin gibisinden aslı olmayan şeyler yazma he ama diyorsan kanıtlarım var ozaman atacaksın buraya bakıp göreceğiz ispatın yoksa iftira atmayacaksın.

Bence sen yazdıklarını düşünerek yaz burda yok sen efsun botundan yedin yok o yüzden yedin gibisinden aslı olmayan şeyler yazma he ama diyorsan kanıtlarım var ozaman atacaksın buraya bakıp göreceğiz ispatın yoksa iftira atmayacaksın.

Arsız M ;)

Turkmmo Flood Engelleme

@Shorty; @admin;

Ben Aydın'ın ağzından duydum ACIT denen şamanı dizerken efsun botu kullandığını. Keşke ss alıp atsaydık zamanında bu kadar ağlamazdınız forum köşelerinde. Aydın denen karaktersizle yakınlaşmanı biliyoruz hepimiz. Her gün yeni item basıp satıyordunuz biz 15-15-15 getiremezken. Bırak bu masumum ayaklarını. Acın varsa wpden yaz diyor, ulan densiz sen kimsin ki ucu bana dokunabilecek iş yapabilesin.

Ben Aydın'ın ağzından duydum ACIT denen şamanı dizerken efsun botu kullandığını. Keşke ss alıp atsaydık zamanında bu kadar ağlamazdınız forum köşelerinde. Aydın denen karaktersizle yakınlaşmanı biliyoruz hepimiz. Her gün yeni item basıp satıyordunuz biz 15-15-15 getiremezken. Bırak bu masumum ayaklarını. Acın varsa wpden yaz diyor, ulan densiz sen kimsin ki ucu bana dokunabilecek iş yapabilesin.

Oyunu birakmama rağmen haylen arkamdan bir dünya düşman biraktiysam ne mutlu bana bu ne kadar güçlü olduğumu gösterir bu birincisi , ikincisi ise sen kim kopek lan bana karaktersiz diyorsun onunki Bunun ki az cesaretin varsa arada yüzüme karsi desene pust herif burda konu saptırma az cesaretin varsa aramani bekliyorum. Bot kullanmama gelince konu serverin yoneticisi botu oyuna eklemeyi düşünüyorum derken bi sıkıntı görmüyorsa ben kullanırken neden rahatsiz olayim ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)