InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle

Para Kutusu Sistemi [C++, Pyhton, Lua]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Black Widow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Eline saglik dostum

Bu Sistem Saten EPvp De Türkçesi Kasa Sistemi Diye Geçiyor .d 2Yıl Önce Paylaşıldı. .d .d
Sistemde bulunan yazılım dillerinden 1 tanesini bilsen zaten bu sistemin bu şekilde sıfırdan yazılan bir sistem olduğunu bilirsin zaten. Ben senin gibi orda burda bulduğum sistemleri türkçeleştirip paylaşmıyorum ve o paylaştığın sistemleri sıfırdan yazabilecek bilgiye sahibim. Bu cevap yeterli olmuştur umarım.

Turkmmo Flood Engelleme

@karaca425; Sen mi sattın lan fikrimi :D

Bu arada emeğine sağlık. Yapmayı düşündüğüm bir sistemdi. Sadece mevcut parayı yazma kısmında sorun yaşadığım için tamamlayamamıştım. Tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.

Bu arada merak ettiğim bir şey var. Sistemde barın bir limiti var mı? Yoksa banka gibi limitsiz bir şekilde kullanılıyor mu?
Fikir kimseden gelmedi, varsa üyelerin fikri elbette dinlerim mantığa yatan bişey olursa yazıp paylaşırım. Kutu limiti 2 milyardır. Lua ve source taraflı olarak 2 limit ve engel mevcut. Aşılıp bug yapma olasılığı yok yani.

Turkmmo Flood Engelleme

Eline saglik dostum
thanks

Turkmmo Flood Engelleme

bu şekilde yapsan daha güzel olur
TR yi pek takip etmiyorum ilk defa gördüm :)

Turkmmo Flood Engelleme

eyvallah yararlı
thanks

Fikir kimseden gelmedi, varsa üyelerin fikri elbette dinlerim mantığa yatan bişey olursa yazıp paylaşırım. Kutu limiti 2 milyardır. Lua ve source taraflı olarak 2 limit ve engel mevcut. Aşılıp bug yapma olasılığı yok yani.

Ben zaten bedoya şakasına takıldım ;) Fakat benim fikrim bundan değişikti. Ben daha çok banka gibi kullanılmasından yanaydım. Yani oyuncu bar'a istediği kadar değer verebilecek. Verdiği değere istediği zaman ekleme yapabilecek. Ve istediği zaman o değerden çekebilecek. Böylece tek bir bar ile 60 70 T lik itemleri alabileceksiniz. Benim aklıma bu gelmişti.

Ben zaten bedoya şakasına takıldım ;) Fakat benim fikrim bundan değişikti. Ben daha çok banka gibi kullanılmasından yanaydım. Yani oyuncu bar'a istediği kadar değer verebilecek. Verdiği değere istediği zaman ekleme yapabilecek. Ve istediği zaman o değerden çekebilecek. Böylece tek bir bar ile 60 70 T lik itemleri alabileceksiniz. Benim aklıma bu gelmişti.
Sınırsız banka yapılabilir evet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri