- Konular
- 526
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 49s
- Reaksiyon Skoru
- 2,151
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 298
- MmoLira
- 77
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eline saglik dostum
- Konular
- 36
- Online süresi
- 1h 50m
- Reaksiyon Skoru
- 171
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
Sistemde bulunan yazılım dillerinden 1 tanesini bilsen zaten bu sistemin bu şekilde sıfırdan yazılan bir sistem olduğunu bilirsin zaten. Ben senin gibi orda burda bulduğum sistemleri türkçeleştirip paylaşmıyorum ve o paylaştığın sistemleri sıfırdan yazabilecek bilgiye sahibim. Bu cevap yeterli olmuştur umarım.Bu Sistem Saten EPvp De Türkçesi Kasa Sistemi Diye Geçiyor .d 2Yıl Önce Paylaşıldı. .d .d
Turkmmo Flood Engelleme
Fikir kimseden gelmedi, varsa üyelerin fikri elbette dinlerim mantığa yatan bişey olursa yazıp paylaşırım. Kutu limiti 2 milyardır. Lua ve source taraflı olarak 2 limit ve engel mevcut. Aşılıp bug yapma olasılığı yok yani.@karaca425; Sen mi sattın lan fikrimi
Bu arada emeğine sağlık. Yapmayı düşündüğüm bir sistemdi. Sadece mevcut parayı yazma kısmında sorun yaşadığım için tamamlayamamıştım. Tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.
Bu arada merak ettiğim bir şey var. Sistemde barın bir limiti var mı? Yoksa banka gibi limitsiz bir şekilde kullanılıyor mu?
Turkmmo Flood Engelleme
thanksEline saglik dostum
Turkmmo Flood Engelleme
TR yi pek takip etmiyorum ilk defa gördümLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.bu şekilde yapsan daha güzel olur

Turkmmo Flood Engelleme
thankseyvallah yararlı
- Konular
- 36
- Online süresi
- 1h 50m
- Reaksiyon Skoru
- 171
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
Sağol kankaEline sağlık Şaban
- Konular
- 66
- Online süresi
- 44m 52s
- Reaksiyon Skoru
- 157
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
Fikir kimseden gelmedi, varsa üyelerin fikri elbette dinlerim mantığa yatan bişey olursa yazıp paylaşırım. Kutu limiti 2 milyardır. Lua ve source taraflı olarak 2 limit ve engel mevcut. Aşılıp bug yapma olasılığı yok yani.
Ben zaten bedoya şakasına takıldım
Fakat benim fikrim bundan değişikti. Ben daha çok banka gibi kullanılmasından yanaydım. Yani oyuncu bar'a istediği kadar değer verebilecek. Verdiği değere istediği zaman ekleme yapabilecek. Ve istediği zaman o değerden çekebilecek. Böylece tek bir bar ile 60 70 T lik itemleri alabileceksiniz. Benim aklıma bu gelmişti.- Katılım
- 13 Tem 2016
- Konular
- 36
- Online süresi
- 1h 50m
- Reaksiyon Skoru
- 171
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
Sınırsız banka yapılabilir evet.Ben zaten bedoya şakasına takıldımFakat benim fikrim bundan değişikti. Ben daha çok banka gibi kullanılmasından yanaydım. Yani oyuncu bar'a istediği kadar değer verebilecek. Verdiği değere istediği zaman ekleme yapabilecek. Ve istediği zaman o değerden çekebilecek. Böylece tek bir bar ile 60 70 T lik itemleri alabileceksiniz. Benim aklıma bu gelmişti.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)