romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Para Kutusu Sistemi [C++, Pyhton, Lua]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Black Widow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Teşekkürler.

Sistemde bulunan yazılım dillerinden 1 tanesini bilsen zaten bu sistemin bu şekilde sıfırdan yazılan bir sistem olduğunu bilirsin zaten. Ben senin gibi orda burda bulduğum sistemleri türkçeleştirip paylaşmıyorum ve o paylaştığın sistemleri sıfırdan yazabilecek bilgiye sahibim. Bu cevap yeterli olmuştur umarım.

Waaow Bi İçerleme Gördüm Sanki .d Yaşın Kaç Bu Yorumu Yapma Amacın ne Ne Paylaşacağım Seni İlgilendirmez Ben O Konulara Emek veriyorum her Konuma Video Çekiyorum. Bu Yorumu Yapmanı terbiyesizlik Olarak değerlendiriyorum Teşekkürler. Bu arada Mesleğim Makine Resim yani Bilgim Olmaması Normal, Ama Bu Senin Bilgin İle İnsanları Küçümsemeni gerektirmez. Buda Senin Nasıl bir Egoist birisi Olduğunu gösterir.

Son düzenleme:
Sınırsız banka yapılabilir evet.

Sana bitane fikir veriyim belki ilerdede bunu yapabilirim;

Mesela bi qui olucak oraya paranı yatırıp çekebileceksin aynı gerçek banka gibi,sonra birde kredi kartı hesap kartı gibi eşyaları olucak bu eşyalarla oyun içinde silah zırh item vs. alınabilicek pazara kredi kartı ile alışveriş gelicek,Kerdi çekilebilincek(Bu haram olur olmayada bilir).Daha birçok şey yapılabilir.

Sana bitane fikir veriyim belki ilerdede bunu yapabilirim;

Mesela bi qui olucak oraya paranı yatırıp çekebileceksin aynı gerçek banka gibi,sonra birde kredi kartı hesap kartı gibi eşyaları olucak bu eşyalarla oyun içinde silah zırh item vs. alınabilicek pazara kredi kartı ile alışveriş gelicek,Kerdi çekilebilincek(Bu haram olur olmayada bilir).Daha birçok şey yapılabilir.

Ve böylece oyunun içine ediyoz. Metin2 oyun olmakdan çıktı arkadaş

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri