- Konular
- 573
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 165
- MmoLira
- -271
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şimdi arkadaşlar master klavuzunda herkesin bildiği gibi sıra var ben burada ayrıntıları söyliyeceğim hiç bir yerde söylenmedi forumda yok kendim yazdım.
Arkadaşlar şimdi bir beceriyi perfect master yapmak için gerekli şeyleri söylüyorum:
Kendi emeğimdir. Kesinlikle alıntı yoktur.
Arkadaşlar şimdi bir beceriyi perfect master yapmak için gerekli şeyleri söylüyorum:
- Perfect yapılacak skillin grand master yapılması lazım. Grand Master olana kadar mecbur bk olkutacaksınız. Forumda okumanız gereken bk yazıyor.
- Derece farketmez ama her ruh taşı derece düşürür. Düşürdüğü dereceleri gerekirse ayrı konuda iletirim sizlere. Bundan dolayı zen fasulyesi lazım. Zen fasulyesi orman metinleri yada kızıl ormanda düşer ancak şansınıza her yerde düşebilir.
- Perfect için kısaca grand master skill, yarım envanter ruh taşı ve 1,5 envanter zen şansınıza göre değişebilir .
Kendi emeğimdir. Kesinlikle alıntı yoktur.
Son düzenleme:
- Konular
- 129
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
teşekkürler eski forumdada vardı zaten ama yazı rengini değiştirirsen iyi olcak okunmuyor tam gri yapmışsın arka planda gri.Alışamadın galiba

- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)