Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

Farm-Vslik Server önerisi 70-99 !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DieMetin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Baştan sona okudum güzel bie fikir.. Ama daha çok detaylandırılmalı kullanılabilicek sistemler konusunda

Baştan sona okudum güzel bie fikir.. Ama daha çok detaylandırılmalı kullanılabilicek sistemler konusunda
Daha çok boss'a yönelik bir server önerisi yapmak istedim. Yani efsunlar tr tipi olacağı için geç başlayanında oynayabileceği tarzda bir server önerisi yaptım. Efsunlar satıcıda da olmayabilir. Sistem derken örnek olarak hangi sistemler ?

Şu yazıda gerçekten büyük bir emek var, umarım birileri dikkate alıp böyle bir server açar. Bu arada kule önü barones olayını ben pek sevmiyorum ve katılmıyorum. Ne kadar az Boss, o kadar çok rekabet düşüncesindeyim. Yıllar önce Pvp serverler açılırken özellikle bu şekilde açılıyordu, sıkmıyordu ama hemen de geliştirmiyordu seni. 55-99 oluyordu genelde. İlgilenen arkadaşlara, Efsun oranları konusunda naçizane önerim; 2 oranlı olması. Örneğin : Kılıç, çiftel,bıçak vs.. Gibi efsunlar 10-15 oran şekilde gelsin, HP 1500-2000 şeklinde. Ama 15 oranın gelme yüzdesi düşük olsun isterdim. Misal pazarda 4 tane 15 oran savunmalı 2000 Hp'li Cennet Kolye'nin değeri yüksek olur ve insanlar gece yatarken, işe/okula giderken 4/4 efsun gelsin diye pc'yi efsun botunun başında açık bıraksın :) Teşekkürler

Şu yazıda gerçekten büyük bir emek var, umarım birileri dikkate alıp böyle bir server açar. Bu arada kule önü barones olayını ben pek sevmiyorum ve katılmıyorum. Ne kadar az Boss, o kadar çok rekabet düşüncesindeyim. Yıllar önce Pvp serverler açılırken özellikle bu şekilde açılıyordu, sıkmıyordu ama hemen de geliştirmiyordu seni. 55-99 oluyordu genelde. İlgilenen arkadaşlara, Efsun oranları konusunda naçizane önerim; 2 oranlı olması. Örneğin : Kılıç, çiftel,bıçak vs.. Gibi efsunlar 10-15 oran şekilde gelsin, HP 1500-2000 şeklinde. Ama 15 oranın gelme yüzdesi düşük olsun isterdim. Misal pazarda 4 tane 15 oran savunmalı 2000 Hp'li Cennet Kolye'nin değeri yüksek olur ve insanlar gece yatarken, işe/okula giderken 4/4 efsun gelsin diye pc'yi efsun botunun başında açık bıraksın :) Teşekkürler
Dostum yorumun için teşekkür ederim. Bu öneri çok oturmadı çünkü metinler konusunda hala emin değilim ve küçük bosslar konusunda da çünkü oralara efsun vs koymak istemiyorum ve Metin taşları bir süre sonra değersizleşir farklı bişey düşünmek lazım oralara. Her şeyin bossla olmasını istiyorum neden diye sorarsan şöyle açıklıyım. Bu server 70-99 yazdığına bakma tr usulü zor bir server önerisi yaptım aslında, şöyle düşün trde hesabın var, farmlık itemlerin dizili fakat vsliklerin yok. Efsun bulman zor + olarak belli başlı efsunlar zor gelsin diye yazdım çünkü Yarı insan efsunu zor gelmeli diye düşünüyorum hani bir küpeyi efsunlarken oyuncu yarı insan +10 getirdi, orada durup düşünmeli değişsem mi değişmesem mi diye. Bir başka amacım da şu, hani 1-99 server açarsın bir hafta geçer ve oyuncu der mesela bu serverda 1 hafta geçmiş neden oynayayım ? vs diyenler olur. Ben bu algıyı kırmak için bu tarzda bir öneri yaptım. Çünkü geç kalınmalık bir durum olmayacak . Efsunu düşürenin şansı eşit bir şekilde devam edecek. Atıyorum 1 ay oynayan adam yarı insan 10 getiremedi ve sadece savunma dizebildi. Atıyorum ondan sonra başlayan 2 günlük oyuncu Yarı insan bastı vs demek istediğim oyunda şanslı olan kazansın ( Herkeste aynı efsun olmasın ). Efsun zor bulunsun. Orada yazılan sayılar örnek azaltılabilir (Boss içeriklerinden düşen efsunlar vs ). Online durumuna göre . Tr usulü efsun oranları şansları vs. Ama dediğim gibi konu tam değil. Metinler ve Küçük bosslar ( kaplumbağa vs). Bunlar fazlalık gibi oyunu sadeleştirmek lazım biraz. Aslında onları kimse oynamaz diye yazdım tümünü seçip delete yapsamda olur. Geç kalınmışlığı kırmak. Herkesin trde farmlık çarı varmış gibi bir oyun olması güzel olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri