romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Farm-Vslik Server önerisi 70-99 !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DieMetin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DieMetin2

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
37
Çözüm
14
Online süresi
22d 17h
Reaksiyon Skoru
36
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 5 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
130
MmoLira
3,469
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkese iyi günler önce ki önerim full emekti bu biraz değişik olacak, artık Emek serverların çok fazla oynanmadığını ve insanları çok sıktığını gözlemledim. İnsanlar Vslik ve Boss içerikli serverları dolduruyor. Bu tarz serverlarda Efsun oranları sabit oluyor ve 1-1 savunmalı itemlerle dolaşıyorlar genellikle ve teke tek vsler ön planda oluyor.Ne bayrak basma zevki var ne bir şey.Bireysel olduğum için Lonca savaşı hakkında bir şey söyleyemem fakat Üç yol savaşına katıldım gerçekten bir zevki yok çünkü 5-5 item de dizseniz de zevki olmuyor(Oynanmaz demiyorum yanlış anlaşılmasın her serverin yeri ayrı ama Emek oynayan insan oynamaz.).Bu önerimde bu tarz Vslik serverlar hakkında değişiklikler yapılabilir ve Emek sunucularında oynayan arkadaşların da dikkatini çekebilir bu tarz bir server çünkü 1-70 arası oyunda geçirilen sürenin çok zaman aldığını görüyorum insanlar sıkılıyor. Ben buna dahil değilim fakat çoğunluğa göre konuşuyorum. Bu öneri TR tipi - Farm ve Vslik serverin özelliklerinden oluşuyor, amaç ortalığı savaş alanına çevirmek ve rekabet ortamı yaratmak.

Başlangıç 70 Level olabilir. Exp-Yang-Drop Tr tipi - Görünüm Tr tipi olabilir. 2 Envanter Olabilir.
Başlangıç Itemları 30 Level silah, 61 Zırh , 61 Kalkan, gerekli takılar.
Skiller Grand Master başlayabilir.
Biyologlar 70 Levela kadar yapılı başlayabilir yada 70e kadar olan biyolog itemlerini satan npc olabilir.
Standart beceriler maximum verilebilir. At skilleri - Dönüşüm - Liderlik v.b. ( Perfect değil max seviye buga girmemesi için.)
Npclerde 70-75 Silahları hariç 61 Zırhları ve 30 - 65 Level Silahları - Takılar bulunabilir.Vslik 65 Silahları da düşürülebilir ayarlanabilir.
Bosslardan bir kaç milyon Yang atabilir (Toplu olarak yere atabilir TR'deki BeranStaouyu kestiğinizde attığı gibi.) Cadı - Beran-Staou ,Baroness , Kırmızı Ejderha .
Nesne market sandıkları oyun içi yang karşılığında satılabilir. Yangın düşme zorluğuna göre fiyatları ona göre ayarlanabilir. Pay2win dengelenebilir böylece.
Efsun Nesnesi ve Arttırma Kağıdı Satıcıda olabilir yine Yangın zorluğuna göre tekli olarak satılabilir.(Bence büyük bosslardan elde edilmeli Savaş ortamı için + Nesne Markette satılabilir. )
Yeşil Efsun Nesnesi Ücretsiz Satıcıda olabilir 30 Level silahlar için.
Ruh Taşı okuma süreli olabilir . 2-3-4 Saat.
Biyolog Süreleri 1-2-3 saat olabilir.Geçme şansı %60 olabilir.
Oto Av sistemi ( Nesne Market , Baroness ve Kırmızı Ejder Bossuna koyulabilir.)
OfflineShop Sistemi olabilir.
Ok Çantası Sistemi olabilir.
Efsun Botu Sistemi olabilir.
Mob Target Sistemi ( Mobdan düşenleri görme ) olabilir.Bu sistem olmalı diye düşünüyorum çünkü tarafsız bölge bosslarından çıkacak eşyaları oyuncu görmeli.
Server 66 Zırh düşürmeli,75 Silahları düşürmeli, Eskrim düşürmeli , Mavi çelik dönüşümü aktif , Ayakkabı dönüşümleri aktif ,Biyolog görevleri aktif , basma oranları zor ( Neden zor Boss içerikleri açıklayacak.) , Efsun oranları sabit olmayan bir server olabilir.
Cevherler Tr tipi elde edilebilir yada bosslara konabilir.

Bosslar;

Kibirli Şeytan Kral :

Beyaz Bayrak x20

Lucifer (Şeytan Kulesi ) :
Lusifer Sandığı - Ruh taşı - Efsun nesnesix10 - Kutsama Küresi - Bilgelik İksiri - Araştırmacının Özütü - Büyülü Metal - Ruh Taşı - Normal Saç Stili sandığı

90 Seviye General :
Kıvrık Anahtar(1)x2

95 Seviye General :
Kıvrık Anahtar(1)x2

Bin Savaşçı :
66 Zırhları - 70 Silahları -

Güçlü Buz Cadısı :
66 Zırhları - +4 Karakter Taşları -Güçlü saç stili Sandığı x1- Eksrim Broşürü - Büyülü Metal(1)x5 - Efsun Nesnesi 10lu x5 -
Beyaz İnci - Mavi İnci - Kankırmızı İnci - Yaşam Meyvesi- Ruh Taşı - Münzevi Tavsiyesi - Kötü Ruh Kovma - Kutsama Küresi(1)x3 - Normal Saç Stili Sandığı - Zen Fasulye(5)x4 - Bilgelik İksiri

Kule önü Baroness (Kule savaşları için ) ;
Güçlü saç stili Sandığı (Savaşçı-Ninja-Sura-Şaman Saç Stili sandığı)x1 -
75 Silahları - Çöl Fırtınası Sandığı - Güçlü Atıştırmalık - Yaşam Kutsaması x3 -EP kuponu (10EP) - Efsun Nesnesi 10lu x10-
Beyaz İnci(1)x5 - Mavi İnci(1)x5 - Kankırmızı İnci(1)x5 - Sertifika (Aslan-Kurt-Domuz) - Büyülü Metal(1)x5- Yaşam Meyvesi-Ruh Taşı(1)x5 - Kutsama Küresi(1)x5 - Oto Av - Araştırmacının Özütü(1)x5 - Bilgelik İksiri

Kırmızı Ejderha Çöl Ortası (Çöl savaşları için ) ;
Güçlü Saç Stili Sandığı x1 (Savaşçı-Ninja-Sura-Şaman Saç Stili sandığı)x1 -
75 Silahları - Çöl Fırtınası Sandığı - Güçlü Atıştırmalık - Yaşam Kutsaması x3 - EP kuponu (10EP) - Efsun Nesnesi 10lu x10-
Beyaz İnci(1)x5 - Mavi İnci(1)x5 - Kankırmızı İnci(1)x5 - Sertifika(Aslan-Kurt-Domuz) - Büyülü Metal(1)x5 -Yaşam Meyvesi-Ruh Taşı(1)x5 - Kutsama Küresi(1)x5 - Oto Av -Araştırmacının Özütü(1)x5 - Bilgelik İksiri

Beran-Setaou ;
Beran Setaou Sandığı x10 - Büyülü Metal(1)x5 -Güçlü saç stili Sandığı x1 - Çöl Fırtınası Sandığı - Güçlü Atıştırmalık - EP kuponu (10EP) - Yaşam Meyvesi - Bilgelik İksiri - Araştırmacının Özütü

Beran Setaou Sandığı İçeriği ; Yalı Çapkını Ayakkabı , Kirin Ayakkabısı , Şöhret Çizmesi , Coşku Ayakkabısı , Kan Taşı , Ejderha Pençesi , Ejderha Pulu ,
Demir Kutu , Binekler (Tek kullanımlık) , Taş Sanatı Kitabı , Ruh Taşı , Kutsama Küresi , Arttırma Kağıdı(x3) , Efsun Nesnesi(x3) Beyaz İnci , Mavi İnci , Kan Kırmızı İnci , Beran-Setaou Ruhtaşı

Not: Örümcek Baroness yerine Örümcek Baronu koyulabilir çünkü karakterler uzak kalabiliyor ve vuramıyor bazen. Örümcek Baronu koyduğunuzda daha rahat olabilir fakat kolay kesilmemesi lazım ve sağlam damage vurmalı boss.

Metinlerden ve Bosslardan elde edilen Itemlar'ın önemi var. Saç Stilleri Normal ve Güçlü , Kostümler "Süreli" olmalı.. Düşme oranları iyi ayarlanmalı çokta kolay olmamalı. Çokta zor olmamalı zaten baktığınızda Nesne Markette satacağınız Itemlarda az çok belli oluyor. Bazı serverlar Yarı insan %3'lük falan yüzükler satıyorlar ben önermiyorum fakat bu tarz açmayı düşünen arkadaşların kendi bileceği iştir.Yavrucuk Kutusu koymadım Ekstra bir fazlalık gibi görüyorum fakat HPli kostüm gibi şeyler konabilir diye düşünüyorum .Şeytan Kulesi biletli olabilir. Metin taşlarından bilet elde edilebilir bir serverda gördüm bir tık zor düşebilir.Şebnem dönüşümünden Çiçekler - Boş şişe kaldırılabilir. Çiçek Sandığı yerine Sular Sandığı koyulabilir bu sayede Oyuncular çok fazla Şebnem yapımıyla vakit harcamazlar ve Su yapımıyla.
Nesne Markette satılan Itemları içeren bir NPC oyuna konabilir yang zorluğuna göre orada Nesne Market Itemları satılabilir Emek veren kişiler de memnun kalır diye düşünüyorum.Karakterleri güçlendirecek Itemlar saç stilleri , Büyülü Metal , Araştrımacının Özütü gibi şeyler, büyük bosslarda gördüğünüz gibi. Güçlenmek isteyenin savaşması gereken bir sunucu gibi görünüyor değil mi .

Zindanlar ;

Şeytan Kulesi Tr tipi ( Herkes aynı anda girer )
Sürgün Mağarası Tr tipi

Efsunlar Oranları ; ( 5 Kademe çok zorlar ise 4 Kademe de yapılabilir ama bana göre 5 kademe oyunun ömrünü arttırır. Belli başlı efsunlar bir tık zor gelmeli. Yarı insan - Sersemlik - Bloklama - Zehirleme - Kritik - Delici gibi fark yaratacak efsunlar. )

Güç - Zeka - Canlılık - Çeviklik : 4-6-8-10-12
Max HP: 500-1000-1000-1500-2000
Max SP: +10 , +20, +40 , +60 , +80
Saldırı Hızı : 2-4-5-6-8
Saldırı Değeri : 10-20-30-40-50
Hareket Hızı : 10-14-16-18-20
Büyü Hızı : 10-14-16-18-20
HP ve SP Üretimi : 10-15-20-25-30
HP ve SP Absorbe : 2-4-6-8-10
Zehirleme-Sersemletme-Yavaşlama : 2-3-4-6-8
Kritik Vuruş Şansı ve Delici Vuruş Şansı : 3-4-6-8-10
Yarı İnsanlara Karşı Güç : 3-4-6-8-10
Büyüye Karşı Dayanıklılık : 6-8-10-12-15
Mistik- Ölümsüz-Şeytan(gibi efsunlar) : 6-8-10-15-20
Bütün Savunma Oranları ( Kılıç-Çiftel- Şimşek- Rüzgar ) : 6-8-10-12-15
Kalkan için Vücut Darbelerini Yansıtma ve Bloklama : 6-8-10-12-15
%20 2 Kat Yang Düşürme Şansı : 6-8-10-15-20
%20 2 Kat Item Düşürme Şansı : 6-8-10-15-20
%20 EXP Bonus Şansı : 6-8-10-15-20
Sp Çalma Şansı : 2-4-6-8-10
%15 Oklardan Korunma Şansı : 6-8-10-12-15
Zehire Karşı Dayanıklılık : 2-3-4-5-5

TR tipi oranlar ; Normal-Kule Demircisi, Kutsama Kağıdı

+0 > +1 = 91% oranda başarı şansı
+1 > +2 = 83% oranda başarı şansı
+2 > +3 = 71% oranda başarı şansı
+3 > +4 = 58% oranda başarı şansı
+4 > +5 = 49% oranda başarı şansı
+5 > +6 = 38% oranda başarı şansı
+6 > +7 = 25% oranda başarı şansı
+7 > +8 = 18% oranda başarı şansı
+8 > +9 = 7% oranda başarı şansı

(BU ORANLAR LONCA DEMİRCİSİ VE PARŞÖMENLERLE BAŞARI ŞANSI KAZANIR..AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR. )

Lonca Demircisi-E.Parşömeni-Demircinin El Kitabı

+0 > +1 = 100% oranda başarı şansı
+1 > +2 = 93% oranda başarı şansı
+2 > +3 = 81% oranda başarı şansı
+3 > +4 = 68% oranda başarı şansı
+4 > +5 = 59% oranda başarı şansı
+5 > +6 = 48% oranda başarı şansı
+6 > +7 = 35% oranda başarı şansı
+7 > +8 = 28% oranda başarı şansı
+8 > +9 = 17% oranda başarı şansı

Eventler ; ( Üç Yol Etkinliği kesinlikle olmalı diye düşünüyorum.)

Üç Yol Savaşı,
Vs Turnuvası,
O-X Yarışması,
Sertifika Event,
Lonca Turnuvası,
Ronark Savaşı(Lonca),

Demirci Taşı,
Büyülü Demir Maden,
Temel Taşı -
Gövde -
Kontraplak -
Kötü Ruh Kovma -
Münzevi Tavsiyesi-
Zen Fasulye -
Hırsız Eldiveni -
Tecrübe Yüzüğü-
Kutsama Kağıdı -
Ruh Taşı-
Sular Sandığı-
Kutsama Küresi-
Altıgen hediye paket-

( Metin taşlarından elde edilecekler Event ile elde edilmeli bu eventler sürekli olmamalı belli aralıklarla olmalı diye düşünüyorum)
Hırsız Eldiveni -
Tecrübe Yüzüğü-
Kutsama Kağıdı -
Zen Fasulye -
Kötü Ruh Kovma -
Münzevi Tavsiyesi-
Ruh Taşı-
Sular Sandığı-
Altıgen hediye paket ;( Yılan Kuyruğu+ , Bilinmeyen Tılsım+,Şeytan Mücevheri+, Şeytan Hatırası+,Buz Topu , Bilinmeyen İlaç+,Yaprak ,Yeti Postu+,Buz Küresi+,Kuvars Kumu,Ork Topuzu,Kurbağa Bacağı,Yeti Postu,Saldırgan Kaplanın Dişi. )

Altıgen hediye paketinin içeriğini düşürülüp ya da dönüştürülüp basılacak itemlere bakarak ayarladım. ( Bütün basma itemlerini koymadım bazı basma itemlerini de düşürmek lazım Sürgünden ve Kızıl Ormandan )

Eksik bir şey görürseniz ve fikrinizi söylemek isterseniz hep birlikte konuyu güncelleyebiliriz, tartışabiliriz .Güzel fikirler düşündükçe güncelleyeceğim aklımda böyle bir plan var.

Son düzenleme:
Tessekurler

mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri