kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Metin2 Lycan Farm Rehberi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oscar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

- KARAKTER REHBERİ -

Oyunda farm ağırlıklı kullanabileceğiniz 3 karakter sınıfı vardır.Bunlar Bedensel savaşçı,Büyülü sura ve Lycan'dır.Ben kendimde bedensel savaşçı kullandığım için onu öneriyorum.Eğer Bedensel tercihiniz olmayacaksa ozaman Büyülü sura'yı deneyebilirsiniz.Hem büyülü keskinlik olması hemde koruması olması sebebiyle savaşçıya oranla daha dayanıklıdır.Karakterin gücünü etkileyen bir diğer faktörde verdiğiniz statü puanlarıdır.

NOT: Oyuna yeni bir başlangıç yaptıysanız önceliğiniz yeteneklerinizi geliştirmek olsun.

- EŞYA & EFSUN REHBERİ -

Daha hızlı metin ve canavar kesmek için başlangıç olarak size bazı özellikli silah ve itemler lazımdır.Bunlardan en önemlisi sizinde tahmin edeceğiniz üzere Kırmızı demir pala ve Dolunay kılıcıdır.At ve binek üzerinden metin keseceğimiz için ben size KDP kullanmanızı öneriyorum.Başlangıç için +45 ortalama hasarlı bir silah işinizi görecektir.Başlangıç için yan efsunlarının bir önemi yok ama Güç efsunu olursa da fena olmaz.

NOT: Silahına +4 canavar taşı ve +4 kavrama taşı ekleyerek hasarınızı da arttırabilirsiniz.

- BİYOLOG REHBERİ -

Origins2'de diğer serverlara göre biyolog ödülleri özel olarak hazırlanmıştır.Ciddi bir hasar atmak istiyorsanız 60 levele kadar biyolog görevlerini yapmalısınız.60 levele kadar olan biyologların süresi 10 dakikadır.10 dakika arayla yeni bir nesne verebilirsiniz.Oyun içinde mini haritanın yanındaki biyolog sekmesi ile uzaktan rahatça eşyanızı verebilir,sürenizi kontrol edebilirsiniz.

- ZİNDAN REHBERİ -

Servera yeni başlayan birisiyseniz bu zindanlar size yardımcı olacaktır.Özellikle maymun zindanı size katkı sağlayacaktır..Kısa sürmesi bakımından rahatça yapabilirsiniz.Zindana girişlerde anahtar ister,bu anahtarları metinlerden düşen anahtar parçası biriktirerek yapabilir veya haritalardaki patronları ( Dokuz Kuyruk vs) keserek sandığından çıkarabilirsiniz.Bu 3 zindanın giriş levelleri vardır.

Monkey's_Key.png
Maymun Zindanı: 30-45
Ork_Maze_Key.png
Org Zindanı: 50-70
spacer.png
Örümcek Barones: 60-80

Bu zindanlardaki canavar ve patronlara işleyen efsunlar bulunmaktadır.Bu efsunlarla daha çok hasar vurabilirsiniz.Ben kendi kullandığım eşyaları gösteriyorum,siz kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

- HARİTA VE METİN REHBERİ -

Eğer yeni başlayan biri iseniz bir süre 40-50 arası levelde kalıp vadide metin kesmelisiniz.Metinden düşen taşları biriktirmelisiniz.Serverda taşlar satılıyor ve iyi para veriyor.Biriktirdiğiniz taşları köyde bulunan satıcıya satabilirsiniz.Ayrıca metinden düşen ejderha taşı parçaları sayesinde simyacıda onları cor yapabilir,onlarıda satabilirsiniz.Ben vadide yada soğan dağında metin kesmenizi öneriyorum.İki harita arasındaki metinlerde çok büyük bir fark yok.

Eğer 60 level olduysanız bu iki haritadaki metinler size çok fazla yarar sağlamaz.Bu levelde siz ateş diyarına gitmelisiniz.Ordaki metinleri minimum 8 k hasarla kolayca kesebilirsiniz.

NOT: Haritalardaki metin yerlerine ışınlanma yüzüğüyle kolayca ulaşabilirsiniz.

- PAZAR & TİCARET REHBERİ -

Serverda metinden düşen herşey para etmektedir.Toplu eşyalar daha çok alıcılar tarafından tercih edilmektedir.Misal istridyeyi 20 adet olarak koymak yerine 100-200 adetli istridyeler daha çok tercih ediliyor.Bunun yanı sıra metinlerden düşen kitapları 55 adetli satabilirsiniz.Skillerini geliştirmek isteyen kişiler tek tek bk aramak yerine,direk 55 adetli arayacağından kolayca satabilirsiniz.Ben kendim piyasaya göre item koymuyorum.çünkü fiyatları herkes kafasına göre koyuyor.Size göre bir itemin ederi neyse o fiyata koyun.Belki satılması uzun zaman alacak ama tavrınızı ortaya koyun.Hiç ummadığınız bir eşya hiç ummadığınız bir fiyata satılmış olabilir.

NOT: Kimseye bir eşyanın fiyatını sormayın,çünkü o kişi almak istediği fiyatı size söyleyecektir.

- MARKETE TAŞ SATMA REHBERİ -

Oyun içinde para elde etmenin en kolay yolu metinlerden çıkan taşları markete satmaktan geçiyor.Taşların derecesine göre market size bir fiyat belirliyor.Özellikle 50'li taş satımında ciddi paralar kazanabiliyorsunuz.Sadece taş satarak bile oyunda ayakta kalabilirsiniz.Rahat kesebildiğiniz bir metinde rahatça taş birikimi yapabilirsiniz.Ben vadi veya soğan dağı öneriyorum.

NOT: Taşları toplu satmak için marketi açtıktan sonra taş penceresini açıp taşları TAB + Farenin sol tuşu ile işaretleyip toplu halde ve hızlı bir şekilde satabilirsiniz.Ayrııca size seçtiğiniz taşların toplam fiyatınıda göstermektedir.

- KEMER & YUMURTA REHBERİ -

Serverda hasarınızı arttırmanın bir yolu da ruh kemeri ve levelli pet kullanmaktır.Ruh kemeri +10 canavar etkisi vermekte buda sizin hasarınızı 1-2 k artması anlamına gelmektedir.Canavar verdiği için hem metinlere hem de canavarlara etki etmektedir.Levelli petleri zindanlardaki patronlardan düşen yumurtalardan elde edebilir yada pazarda nakliye kutusu şeklinde alabilirsiniz.Petlerin en son leveli 120 dir.Levelli petler 3 kere evrim geçirirler,bu evrimde renklerinde ve boyutlarında farklılık olabilir.Petiniz 81 levelden sonra boyutu değişir.

NOT: Eğer ki leveliniz düşük seviyede ise (50-60) petinizi örümcek 2 zindanında kasabilirsiniz.Level alımı 80 den sonra zorlaşmaktadır.Daha yüksek levelde iseniz beta mapları deneyebilirsiniz exp için.

Petler 41 - 61 - 81 levellerde evrim geçirirler.Bu evrim aşamasını siz yapıyorsunuz.Oyun içinde 'P' tuşuna basıp gelen ekranda evrim düğmesine basıp,gerekli eşyalar varsa petinizi geliştirebilirsiniz.Bu evrim aşamasını yapmadığınız takdirde petiniz level almayacaktır.Petiniz 81 levelde 1-2-3 rastgele olarak yetenek yuvası açılır.Petinizin kaç yetenek yuvası olduğuna yine oyun içindeki pet penceresinden bakabilirsin.Petinize yetenek eklemek için hangi yeteneği eklemek istiyorsanız onun kitabından 20 adet okumanız gerekmektedir.

Not: Pet kitapları okurken normal beceri kitabı okur gibi okuyoruz.

Pet evrimi 41 level:
Petbook1.png
Yabani Pet Kitabı (5) +
Whitepearl.png
Beyaz İnci (10) +
Bless.png
Kutsama Kağıdı (25)
Pet evrimi 61 level:
Petbook2.png
Genç Pet Kitabı (5) +
Bluepearl.png
Mavi İnci (10) +
Bless.png
Kutsama Kağıdı (25)
Pet evrimi 81 level:
Petbook3.png
Cesur Pet Kitabı (5) +
Redpearl.png
Kırmızı İnci (10) +
Bless.png
Kutsama Kağıdı (25)

- TILSIM VE ŞEBNEM REHBERİ -

Serverda şebnemlerin her biri size farklı güçler vermektedir.Diğer servera göre buradaki şebnemler oyunun yapısına göre düzenlenmiştir.Ayrıca şebnemleri sınırsız alabilme imkanınızda bulunmaktadır.Şebnemleri oyunda yer alan ışınlanma yüzüğündeki simyacı npc'sine ışınlanarak alabilirsiniz.Simyacı sizden şebnemlere karşılık Büyülü bitki ve Büyülü bitki+ itemi istemektedir.Bu bitkileri yüksek level metinlerin bulunduğu beta map haritasından elde edebilirsiniz.

Not: Şebnemleri kullanabilmeniz için 55 level olmanız gerekmektedir.

Serverda yer alan tılsımlarda saldırı değeri efsunu vardır.Tılsıma + bastıkça tılsımın leveli ve verdiği saldırı değeri efsunuda artmaktadır.Örnek verecek olursak +14 bir tılsım size 80 saldırı değeri verecektir ve giyilebilir levelide 90 olacaktır.Tılsımlara Arttırma kağıdı + ile efsun ekleyebilir,Efsun nesnesi + ilede değiştirebilirsiniz.

Not: Her tılsımın verdiği direnç farklıdır.Düşman türüne göre siz onu kendiniz seçmeniz gerekmektedir.

Dark Talismans.png
: Karanlığın Direnci
Wind Talismans.png
: Rüzgar Direnci
Ice Talisman.png
: Buz Direnci
Fire Talisman.png
: Ateş Direnci
Earth Talisman.png
: Toprak Direnci
Lightning Talismans.png
: Şimşek Direnci

Not: Canavarların üstüne geldiğinizde can tablosunun yanında hangi tılsımı kullanmanız gerektiği gösterilmektedir.

- PASİF YETENEKLER REHBERİ -

Oyunda beceriler kısmında yer alan 2 yeteneğinizi geliştirmeniz durumunda kalıcı olarak 1500 HP ve 60 STR kazanacaksınız.Bunları geliştirmek için size metinlerden düşen yetenek kitapları lazımdır.

Heart Of The Dragon yani 1500 HP veren yetenek için;
20x Genç Ejderha kalıp ( Master ) - 10x Vahşi Ejderha Kalıp ( Grand ) - 10x Destansı Ejderha Kalıp ( Perfect )
* Bunları okurken kötü ruh kovma ve münzevi tavsiyesine basmayı unutmayınız.

Dragons Claw yani 60 STR veren yetenek için;

20x Genç Ejderha Pençe ( Master ) - 10x Vahşi Ejderha Pençe ( Grand ) - 10x Destansı Ejderha Pençe ( Perfect )
* Bunları okurken kötü ruh kovma ve münzevi tavsiyesine basmayı unutmayınız.

Genç Ejderha Kalıp ve Genç Ejderha Pençe kitapları 45 - 75 seviye metinlerden düşmektedir.
Vahşi Ejderha Kalıp ve Vahşi Ejderha Pençe kitapları 80 - 90 seviye metinlerden düşmektedir.
Destansı Ejderha Kalıp ve Destansı Ejderha Pençe kitapları 115 - 120 seviye metinlerden düşmektedir.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri