Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Teşekkürler.
@webmeric;
buldugum hatalar ben bunu site adresindeki x adlı dosyaya kurdum ve ona göre ayar yaptım.
1. hata destek kısmına tıkladıgımda x adlı dosyanın içindeki site yerine ana sitenin kullanıcı giriş kısmına yönlendiriyor.
2. hata market kısmında orayada tıkladıgımda x klasöründeki market yerine ana sitenin marketine giriyor.
3. sitenin en altına ininci minik bir buton var tıklayınca yukarı çıkarıyor siteyi ona kaymalı yap direk ışınlamasın öyle kötü gözüküyor.
4. ban sorgula gibi yerlere girince siteyi tam yüklemiyor.
şimdilik bunlar kolay gelsin.
Merhaba hocam
1 - destek kısmına tıkladığınız zaman sizi giriş yap kısmına yönlendirmesi. Giriş yapmadığınızdan kaynaklanıyor. Üyelik ile destek talebi açabilirsiniz..
2 - temalardan market linkini düzeltebilirsiniz onunla paneli alakası yoktur.
3 - 2.sinde dediğim gibi temanın bana gelişi böyle. bir şey yapmadan sadece panele giydirdim.
4 - O konu ile ilgileneyim site adresinizi yazarmısınız soruna bakayım ?
bu arada görüşünüz için teşekkürler.. temalardaki linkleri veritabanına entegre edip yönetim panelinden linkleri düzenlemenizi sağlıyacağım. görüşlerinizi bana bildirirseniz elimden geldiğince paneli güncellemeye çalışacağım.
Son düzenleme:
Merhaba hocam
1 - destek kısmına tıkladığınız zaman sizi giriş yap kısmına yönlendirmesi. Giriş yapmadığınızdan kaynaklanıyor. Üyelik ile destek talebi açabilirsiniz..
2 - temalardan market linkini düzeltebilirsiniz onunla paneli alakası yoktur.
3 - 2.sinde dediğim gibi temanın bana gelişi böyle. bir şey yapmadan sadece panele giydirdim.
4 - O konu ile ilgileneyim site adresinizi yazarmısınız soruna bakayım ?
bu arada görüşünüz için teşekkürler.. temalardaki linkleri veritabanına entegre edip yönetim panelinden linkleri düzenlemenizi sağlıyacağım. görüşlerinizi bana bildirirseniz elimden geldiğince paneli güncellemeye çalışacağım.
sanırsam destek paneli market gibi sorunların hepsi x klasörüne açılmış siteden kaynaklı sitenin kuruldugu yerle ilgili bir güncelleme yaparsanız hiç bir sorun olmaz örneğin.
ilk başta server eklerken public_html/x/ diye eklediğimizde veya x diye eklediğimizde x klasörünün içinde tüm yönlendirmeleri yapsaydı sorunsuz olabilirdi.
sanırsam x klasörünün içine kurulunca bazı verileri cekmiyor. direk site adresinden yönlendirme yapıyor.
site adresim.
azuramt2.com
azuramt2.com/x 'de sizin panelinizin kurulu oldugu yer.
sanırsam destek paneli market gibi sorunların hepsi x klasörüne açılmış siteden kaynaklı sitenin kuruldugu yerle ilgili bir güncelleme yaparsanız hiç bir sorun olmaz örneğin.
ilk başta server eklerken public_html/x/ diye eklediğimizde veya x diye eklediğimizde x klasörünün içinde tüm yönlendirmeleri yapsaydı sorunsuz olabilirdi.
sanırsam x klasörünün içine kurulunca bazı verileri cekmiyor. direk site adresinden yönlendirme yapıyor.
site adresim.
azuramt2.com
azuramt2.com/x 'de sizin panelinizin kurulu oldugu yer.
site adresinizin url si
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
olarak kayıtlıben server düzenlemede örnek olarak verdim şu şekil olması lazım sitenizin url
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
/ sonunda / olması gerekli 1.si bu 2 .si ise market paneli server klasörlerinden bağımsız panel nereye atılmışsa o dizinde olduğu için base url düzenlemeniz gerekli.linkler seo olduğu için base url gerekli onuda siz gireceksiniz yönetim panelinden.
edit
şimdi yapacaklarım ise direk yönlendirmeden hatayı vericek sonra yölendirecek bizi.
sitenin liklerini panelden güncelleyebileceksiniz.
başka yapmamı istediğiniz şeyler varsa yazın tek tek güncelleme yaparsam çok zor olur.
Son düzenleme:
Haklısınız şimdilik sizden istediğim
1. server durumu kısmı ekleyebilirseniz ekleyin chler oyun açık kapalı gibi isterseniz eklemeyin ama eklesek hoş olurdu.
2. ayrıca basit bir forum alt yapısıda eklenebilir eğer yapabilirseniz yapamazsanızda uğraşmayın.
3. yine canlı destek eklenebilir.
4. ana sayfaya yazı yönlendirmeleri yapılabilir.yani indexdeki linkleri düzenleyebilceği bir kısım resimleri falan
5. yine site panelinde logosunu ekleme vs eklenebilir.
6. web admin paneline metin2 sunucu yönetimi ekleyebilirseniz çok muhteşem olur.
şimdilik bu kadar ileriki zamanlarda daha güzel isteklerde bulunabilir.
kolay gelsin iyi çalışmalar ve iyi geceler ben yattım
1. server durumu kısmı ekleyebilirseniz ekleyin chler oyun açık kapalı gibi isterseniz eklemeyin ama eklesek hoş olurdu.
2. ayrıca basit bir forum alt yapısıda eklenebilir eğer yapabilirseniz yapamazsanızda uğraşmayın.
3. yine canlı destek eklenebilir.
4. ana sayfaya yazı yönlendirmeleri yapılabilir.yani indexdeki linkleri düzenleyebilceği bir kısım resimleri falan
5. yine site panelinde logosunu ekleme vs eklenebilir.
6. web admin paneline metin2 sunucu yönetimi ekleyebilirseniz çok muhteşem olur.
şimdilik bu kadar ileriki zamanlarda daha güzel isteklerde bulunabilir.
kolay gelsin iyi çalışmalar ve iyi geceler ben yattım

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)